Δημήτρης Κόκοτας: Το ασυνήθιστο όνομα που έχει η 5χρονη κόρη του [vid]

Ο Δημήτρης Κόκοτας κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Παρόλο που το όνομά του έχει μια τεράστια ιστορία στη μουσική λόγω του μπαμπά του Σταμάτη Κόκοτα αλλά και της δικής του πορείας στο τραγούδι. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα την δεκαετία του ’90 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να κάνει επιλεκτικά μουσικά βήματα. Και μόνο αυτά προβάλει, τα επαγγελματικά του.

Δεν είναι τυχαίο ότι μάθαμε μόλις σήμερα ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει ονομάσει την κόρη του, που είναι 5 χρονών, Ριάνα. Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

“Δεν βγαίνω πολύ συχνά στην τηλεόραση και ο λόγος ότι δεν έχω κάτι να πω”, επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Κοκοτας με αφορμή την πρεμιέρα των εμφανίσεών του σε γνωστό μαγαζί στην Νέα Ερυθραία. “Η κόρη μου είναι πέντε χρονών. Το όνομά της είναι Ριάνα”, αποκάλυψε στη συνέχεια για την κόρη που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Κατερίνα.

Με το comeback του τραγουδιστή στη νυχτερινή Αθήνα έχει επιστρέψει και ένα από τα κομμάτια του που έχει αγαπηθεί όσο κανένα. Το “Γιατί με τυραννάς” επανακυκλοφορεί με σύγχρονες πινελιές. 21 χρόνια μετά την πρώτη του “γνωριμία¨με το κοινό.

Ήταν το δεύτερο άλμπουμ του τραγουδιστή και η δεύτερη δισκογραφική συνεύρεση με τον Φοίβο, στον δίσκο “Συνείδηση” που κυκλοφόρησε το 1995. Το remix έχουν επιμεληθεί ο Κώστας Λαϊνάς και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164