Μια διατροφή που χαρακτηρίζεται από υψηλότερα επίπεδα διαιτητικών ινών κατά την εφηβεία και την ενηλικίωση συνδέθηκε επιστημονικά με σημαντικά χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λαμβάνουν το ποσό των ινών που πρέπει μέσα από τη διατροφή τους, αλλά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι γυναίκες στην εφηβεία θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ