“So You Think You Can Dance”: Το TLIFE στα παρασκήνια του 2ου live! [pics]

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο live του “So You Think You Can Dance” έκανε η Δούκισσα Νομικού και έκλεψε τις εντυπώσεις. Σχεδόν μια εβδομάδα πριν το γάμο της, η όμορφη Δούκισσα, χαμογελαστή και χαλαρή (έχοντας ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες) υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή με τους: Πάνο Μεταξόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Ιβάν Σβιτάιλο και τον Κωνσταντίνο Ρήγο, αλλά και όλους τους διαγωνιζόμενους στο δεύτερο από τα 8 live που θα πραγματοποιηθούν!

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης όμως έλειπε από το live: “Όπως βλέπετε, ο Ιωάννης Μελισσανίδης δεν είναι κοντά μας απόψε. Είναι μια χαρά, μην μου ανησυχείτε καθόλου. Λείπει για καλό σκοπό, καθώς τον ανακηρύσσουν πρεσβευτή των ελληνοκαναδικών αγώνων κι έτσι βρίσκεται στην Ατλάντα, ο… τυχερούλης. Του στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας”, είπε η Δούκισσα στην αρχή του show.

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του show χορού στα στούντιο KΑΠΑ και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις προετοιμασίες του show…

Τα Live τα έχουν όλα! Live χορογραφίες σε ζευγάρια και ατομικά, ένταση, πάθος, δυνατές στιγμές και φυσικά ένα κοινό που ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια των live, τους αγαπημένους του παίχτες. H διαδικασία που ακολουθείται τόσο για το στήσιμο των επεισοδίων, όσο για την ψηφοφορία, διαφοροποιείται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164