Prince: Τέλος στη δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του! Ποιοι δικαιούνται μερίδιο;

Τέλος δόθηκε πια στη δικαστική διαμάχη για την κληρονομιά του Prince. Ο διάσημος καλλιτέχνης που άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου 2016, σε ηλικία 57 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναλγητικών, δεν άφησε τελικά πίσω του διαθήκη. Σύμφωνα με το δικαστήριο της Μινεσότα, μετά τον θάνατο του Prince, τα έξι αδέλφια του σταρ της ποπ είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του.

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής ανοίγει ένα “παράθυρο” ενός έτους, εντός του οποίου θα πρέπει να εμφανιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο της περιουσίας όσοι υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι του Prince.

Η περιουσία του περιλαμβάνει τα ακίνητα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων που είχε συγκεντρώσει πριν πεθάνει, σύμφωνα με μια λίστα που κατατέθηκε στο δικαστήριο στη Μινεσότα. Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και ακυκλοφόρητα τραγούδια και βίντεο τα οποία βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του και η αξία των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί. Η συνολική αξία της περιουσίας του πάντως, υπολογίζεται κάπου ανάμεσα σε 200 και 300 εκατομμύρια δολάρια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164