Ο Ηλίας Βαλάσης του πρώτου Survivor για τον Στέλιο Χανταμπάκη: “Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μιας παραγωγής να μου πει ποιος είναι!”

Η συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Τρια στιγμιότυπα περίπου που είδαμε να παίζουν, ήταν αρκετά για να ακούσει αρκετά αενητικά σχόλια αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και οι κοντινοί του άνθρωποι δίνουν τις απαντήσεις τους.

Aνάμεσά τους και ο Ηλίας Βαλάσης, που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Survivor του Mega και που υπήρξε για 17 χρόνια εκπαιδευτής στο πολεμικό ναυτικό στους βατραχανθρώπους. Μετά το Survivor υπήρξε παρουσιαστής στη Φάρμα, ενώ πλέον ασχολείται με την ηθοποιία. Ο Ηλίας, συναντήθηκε πρόσφατα με τον Στέλιο και ανέβασε στον πρόσφατο λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram γράφοντας κάποια τρυφερά λόγια για την φιλία τους. Μεταξύ άλλων έγραψε: “Συναντήθηκα με τον Στέλιο, τον φίλο μου, που μου στάθηκε απο 14 χρονών δίπλα μου. Δεν του στάθηκα. Μου στάθηκε (κι ας είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερος) Δούλευε τρεις δουλειές για να τα καταφέρει. Ξέρω ποιος είναι ο φίλος μου. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μιας παραγωγής να μου πει ποιος είναι!”

Όσο για την απάντηση του Στέλιου, είχε εξηγήσει στο περιοδικό People: “Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό – κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο.”

Δες τι έγραψε ακριβώς ο Ηλίας Βαλάσης για τον Στέλιο

ΣYNANTHΘHKA ME TON ΣTEΛIO TON ΦIΛO MOY,ΠOY ΜΟΥ ΣTAΘHKE AΠO 14 XPONΩN ΔIΠΛA MOY. “ΔEN TOY ΣTAΘHKA” “MOY ΣTAΘHKE” (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ)ΔOYΛEYE 3 ΔOYΛEIEΣ ΓIA NA TA KATAΦEPEI. 14 XPONΩN ΠAIΔI.META AΠO TOΣEΣ ΣBOYPEΣ ΣTHN ZΩH ΜΟΥ ΞEPΩ ΠOIOI EINAI OI ΦIΛOI MOY.ΞEPΩ ΠOIOΣ EINAI O ΣTEΛIOΣ . ΔEN ΠEPIMENΩ TO KATAΣKEYAΣMA MIAΣ ΠAPAΓΩΓHΣ NA MOY ΠEI ΠOIOΣ EINAI.OYTE THN OPΓH OΛΩN AYTΩN ΠOY ΠEΣANE ΘYMA ΣAYTHN.H ΠAPAΓΩΓH KAΛA KANEI,AYTH EINAI H ΔOYΛEIA ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.(ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ)AΠΛA EΓΩ ΞEPΩ.EΠAIΞA KAI ΠAPOYΣIAΣΑ TETOIA ΠAIXNIΔIA.ΣTENAXΩPIEMAI ΓIA AYTOYΣ ΠOY ΞEPOYN TON ΣTEΛIO Η ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ)AYTOI EINAI AΔIKAIOΛOΓHTOI. EINAI ENA ΛAΘOΣ ΠOY ΔEN MAΦHNEI NA HΣYXAΣΩ.AYTA.KAΛH ΣKEΨH ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ… #valasurvivor #valasis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valasis Ilias (@valasisilias) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164