Ευγενία Μανωλίδου: Κυριακάτικη απόδραση με τα παιδιά!

Μπορεί το καθημερινό πρόγραμμα του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου να είναι καθημερινά φορτωμένο, τα Σαββατοκύριακά όμως προσπαθούν να τα αφιερώνουν στα παιδιά τους. Ιδιαίτερα η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος λατρεύει να κάνει πρωινές αποδράσεις με τα παιδιά και να απολαμβάνει μαζί τους ποιοτικό χρόνο. Εκτός από τις βόλτες και τους περιπάτους, η Ευγενία Μανωλίδο συχνά οργανώνει και μικρές εξόδους στο θέατρο.

Αυτήν τη φορά μάλιστα, όλη η οικογένεια θα απολαύσει τους άθλους του Ηρακλή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για την παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη που συγκινεί μικρούς και μεγάλους. “Σταμάτησε να βρέχει! Επιτέλους! Πάμε θέατρο με τα παιδιά; Σε λίγο τα λέμε στον “Ηρακλή” της υπέροχης Κάρμεν Ρουγγέρη!”, έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.


Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση “Ηρακλής” βασίζεται σε μια παραμυθένια αντιμετώπισή, αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας.

Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: τη γέννηση του ήρωα, τη ζωή του, τους άθλους του, την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων, το θάνατό του και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Και βέβαια όλα αυτά απόλυτα τεκμηριωμένα και μελετημένα, μέσα από την αστείρευτη πηγή της μυθολογίας μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164