Nάντια Μπουλέ: Ο Τρύφωνας Σαμαράς την μεταμόρφωσε σε Εβίτα Περόν! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έναν ρόλο πρόκληση ετοιμάζεται να παίξει σε λίγο καιρό η Νάντια Μπουλέ! Η ταλαντούχα ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια γυναίκα μύθο την Εβίτα Περόν σε λίγο καιρό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και για 20 μόνο παραστάσεις!

Η Νάντια είναι ενθουσιασμένη για αυτό το ρόλο και το TLIFE, βρέθηκε στην προετοιμασία της φωτογράφισης της παράστασης όπου η Νάντια μεταμορφώθηκε σε Εβίτα! Από τα πιο χαρακτηριστικά της Εβίτας ήταν τα ξανθά μαλλιά της που συνήθιζε σχεδόν πάντα να τα χτενίζει κότσο. Το έργο της μεταμόρφωσης ανέλαβε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όπως βλέπεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Στο πλευρό της Νάντιας ως Τσε θα βρίσκεται ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ενώ την σκηνοθεσία έχει ο Δημήτρης Μαλισσόβας. Ο Τρύφωνας σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και εμπνευσμένος από τις εμφανίσεις της Εβίτας, δημιούργησε ένα υπέροχο κότσο και έχει αναλάβει να χτενίζει τη Νάντια σε κάθε παράσταση.

Η Νάντια και όλοι οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 3 Μαΐου που θα ξεκινήσει η παράσταση

Η Νάντια έγραψε για το νέο της ρόλο που στο παρελθόν την έχει ενσαρκώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη:
“Η χαρά μου για αυτόν το ρόλο είναι απερίγραπτη και η αγωνία μου για να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, είναι στον ουρανό! Έχουμε πέσει ήδη με τα μούτρα στη δουλειά και ετοιμαζομαστε!

Ειναι επισημο! Μια απο τις πιο αμφιλεγομενες γυναικες στην ιστορια και ενας απο τους πιο απαιτητικους ρολους στο μιουζικαλ, η Evita Peron, ερχεται στο Δημοτικο Θεατρο Πειραια για 20 μονο παραστασεις. Η χαρα μου για αυτον το ρολο ειναι απεριγραπτη και η αγωνια μου για να δωσουμε ολοι τον καλυτερο μας εαυτο, ειναι στον ουρανο! Εχουμε πεσει ηδη με τα μουτρα στη δουλεια και ετοιμαζομαστε! #evitagreece Τσε: Αιμιλιανος Σταματακης Περον: Μιχαλης Ψυρρας Σκηνοθεσια: Δημητρης Μαλισσοβας Μεταφραση:: Γερασιμος Ευαγγελατος Διευθυνση ορχηστας/φωνητικη διδασκαλια: Αλεξης Πριφτης Σας περιμενουμε απο 3 Μαϊου! (Προπωληση viva.gr)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164