Κόβεται η “Ζωή της άλλης” !

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό ! Κόβεται η “Ζωή της άλλης” ! Ναι, το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα του Mega κόβεται κι αυτό λόγω κρίσης ! Τι; Δεν με πιστεύεται; Αλήθεια σας λέω, σας τ΄ορκίζομαι ! Μεγάλη μαχαιριά πέφτει στην “Ζωή” και μοιραία μαχαιριά στην καρδιά και στους χιλιάδες φανατικούς της φίλους.

Βλέπετε, οι Megaλικοί αποφάσισαν απο τον Γενάρη η σειρά να μεταδίδεται μόνο τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα μόλις προχθές αποφάσισαν αυτές οι τρεις φορές να είναι οι μέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Με άλλα λόγια; Λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην TV, είπαν να αρχίσουν τις… εκπτώσεις και την οικονομία επεισοδίων.

Και αυτό γιατί; Γιατί έτσι σχεδιάζουν να καταφέρουν να κερδίσουν μέχρι τον Ιούνιο που τελειώνει η σεζόν γύρω στα 50 με 60 επεισόδια, τα οποία θα δούμε του χρόνου και με αυτό τον τρόπο, δεν θα αναγκαστούν για Σεπτέμβρη εκτός απο την σειρά “Los Roldan”, η οποία ως γνωστόν έρχεται για να πάρει την θέση των “Μυστικών” ,να στήσουν εξ ΄αρχής και μία δεύτερη ολοκαίνουργια καθημερινή, τηλεοπτική σειρά.

Οσο δε για το πως θα καλυφθεί το κενό που δημιουργείται Δευτέρα και Τρίτη στο πρόγραμμα του Mega ; Με επαναλήψεις βεβαίως – βεβαίως… Παλιά, τηλεοπτική μου τέχνη κόσκινο ! Και συγκεκριμένα ; Δευτέρα και Τρίτη θα βλέπουμε σε επανάληψη “Πολυκατοικία” ¨!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164