Η “Patty” θα βρίσκεται και του χρόνου στο Mega ;

Δεν είναι απλά ευχαριστημένοι στο Mega με την “Patty” τους ! Είναι… σούπερ ευχαριστημένοι ! Βλέπετε, η σειρά μπορεί να ξεκίνησε κομματάκι… μουδιασμένα στους πίνακες τηλεθέασης το Φθινόπωρο, όμως, γρήγορα κατάφερε να πατήσει γκάζι και να απογειωθεί, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινα !

Μόλις τα παιδιά άρχισαν να κολλάνε μαζί της, η σειρά εκτοξεύθηκε στα ύψη, χαρίζοντας στο Mega απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης .Οπως σας έχω ξανά πει, οι λιλιπούτεοι τηλεθεατές είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ένα πρόγραμμα. Και αυτό γιατί; Γιατί ότι επιλέγουν, το “μεταμορφώνουν” σε νούμερο ένα τηλεοπτική επιτυχία !

Και η “Patty” αναμφισβήτητα είναι μία απο τις φετινές μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού της οδού Μεσογείων Ετσι, όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού του Mega, προσανατολίζονται στο να αγοράσουν τα δικαιώματα προβολής και του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της “Patty”, έτσι ώστε οι φανατικοί της φίλοι, να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την συνέχεια των περιπέτειών της και πάλι απο Σεπτέμβρη.

Κατά τα άλλα ; Η υστερία της “Patty” συνεχίζεται σήμερα με αμείωτη ένταση ! Μην χάσετε το απογευματινό ραντεβού δε της μικρής σταρ, με την Τατιάνα Στεφανίδου ! Το “Αξίζει να το ζεις” της έχει ετοιμάσει απίστευτες εκπλήξεις !

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164