Τι έκαναν χθες τα …πρωινά μας ;

…Ο θάνατός σου ,η ζωή μου ! Αυτό τον τίτλο θα έδινα αν μου το ζητούσε κανείς ,για να περιγράψω την κατάσταση που επικρατεί στα πρωινάδικα. Βλέπετε, ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινα και έχει τρελάνει κόσμο.

Μπορεί κάποιοι να το παίζουν …υπεράνω ποσοστών τηλεθέασης (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε…) και να προσπαθούν να βγάλουν μία εικόνα προς τα έξω, πως ότι και να γίνει τα νούμερα δεν τους …ρίχνουν και δεν τους …ακουμπούν και άρα δεν τους επηρεάζουν και την διάθεση, αλλά μην …μασάτε, γιατί εδώ κολλάει γάντι το “άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;”

Και αυτό γιατί; Γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος αυτή την στιγμή στην τηλεόραση που να πρέπει να κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και να μην τρελαίνεται με τα νούμερα, καρατσεκαρισμένο.

Πάμε ,όμως, να δούμε τι έγινε χθες …Ανατροπές ιδιαίτερες δεν είχαμε ,όμως, αξίζει να επισημάνουμε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν πιο ανεβασμένη απο τις προηγούμενες μέρες ,ενώ αισθητά ανεβασμένοι ήταν και οι Καραμερο-Χαριτάτοι ,όσο αφορά στο μέσο όρο της εκπομπής, γιατί για τα νεανικά τους κεινά ; Αυτή η Πέμπτη ήταν μία πολύ άσχημη Πέμπτη.

Πρωινό Mou/ Mega : 23,7% στο γενικό σύνολο και 23,5% στα νεανικά κοινά

10 με 1 μαζί / ΑΝΤ1 : 17,4% στο γενικό σύνολο και 10,5% στα νεανικά κοινά

Καφές με την Ελένη / Alpha : 14,5% στο σύνολο και 18,5% στα νεανικά κοινά

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164