Μετά από δύο περίπου χρόνια στην καρέκλα της υπεύθυνης περιεχομένου ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, η Νατάσα Λεσιώτη, αποφάσισε να αποχωρήσει απο το κανάλι ,βάζοντας έτσι μία τελεία στην …περιπετειώδη ανά διαστήματα συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας.
Η Νατάσα είχε αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνης περιεχομένου ψυχαγωγικού προγράμματος μετά την αποχώρηση της διευθύντριας προγράμματος του καναλιού Αλκηστης Μαραγκουδάκη, θέση για την οποία …επ΄ακριβώς , ποτέ δεν υπήρξε αντικαταστάτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με άλλα λόγια; Η Νατάσα Λεσιώτη δεν ήταν διευθύντρια προγράμματος του Alpha ,όπως γράφεται σήμερα δεξιά και αριστερά.
Απ ΄ότι ακούγεται πάντως, πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο ,το οποίο βγήκε κάτω απο ομαλότατες συνθήκες, ενώ δεν πρόκειται το κανάλι να στείλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ