Μεγαλώνει ή όχι τελικά η διάρκεια της “Πρωινής Μελέτης” ;

Αίφνης απο το πουθενά, απο το πουθενά εντελώς ,όμως, μας προέκυψε προχθες το πρωί η είδηση πως τα μαθήματα της “Πρωινής Μελέτης” ,υπάρχει η πιθανότητα απο Σεπτέμβρη να γίνουν πιο εντατικά. Με άλλα λόγια; Να αυξηθούν σε διάκρεια.

Μία είδηση η οποία απο την στιγμή που …έσκασε μύτη, όσο να πεις προκάλεσε μία αναστάτωση και συζητήθηκε εντόνως .Τελικά ,όμως, τι θα γίνει ; Υπάρχει περίπτωση η “Πρωινή Μελέτη” να αποκτήσει …XL διάρκεια; Σύφμωνα με τους στενούς συνεργάτες της Ελεονώρας ,δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, γιατί πολύ απλά, δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη των υπευθύνων του Star.

Η “Πρωινή Μελέτη” θα συνεχίζει απτόητη την τηλεοπτική της πορεία και του χρόνου ,χωρίς …αυξομειώσεις στην διάρκειά της. Οσο για το τι αλλαγές θα δούμε στην εκπομπή; Οπως σας είπα και σε περασμένο ρεπορταζάκι για το πρωινό του Star, αλλαγές δεν θα υπάρξουν.

Αλλωστε, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις ! Η Ελεονώρα θα συνεχίσει το ταξίδι της στους δέκτες μας με τους ίδιους συνταξιδιώτες .Μόνο η Φλορίντα μπορεί να μην βρίσκεται μαζί της ,γιατί όπως επίσης σας ξανά είπαμε, έχει δεχτεί πρόταση να ενταχθεί στο “Δέστε τους” του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164