Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο Τζώρτζης ξεσπάει βίαια στην Ξένια. Πολύ γρήγορα το μετανιώνει. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Κάτια για τις επαφές της εγγονής της και εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες της. Ο Στέφανος συνοδεύει την Θάλεια στην έξοδό της με το Γιάννη, αλλά η βραδιά έχει απροσδόκητη κατάληξη. Η Νάνσυ εκμεταλλεύεται την απόσταση της Ελπίδας με το Χάρη για να κάνει την κίνηση που τόσο καιρό περίμενε.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Μάνος, ακολουθώντας το σχέδιο, ρίχνει την πρώτη φιτιλιά στην Μελίτα ότι το παιδί της Εύας δεν είναι του Στέφανου. Ο Αστυνόμος φτιάχνει πλαστή γεννετική ταυτότητα του μωρού της Εύας, με σκοπό να γίνουν ακόμα πιο πειστικοί. Η Αμαλία “κραυγάζει” ότι η Εύα είχε σχέδιο να φάει τα λεφτά του Στέφανου, αλλά ο Μάνος, από τα νεύρα του, τίναξε στον αέρα το σχέδιό της. Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Η παρέα προσπαθεί να είναι πειστική στα ψέματά της, για να μην προδώσουν το σχέδιο. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Στέφανου, ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για ένα ακόμα αρρωστημένο σχέδιο του Μάνου και πάει να ζητήσει εξηγήσεις. Την ίδια ώρα ο Μπέλλος στέλνει εξώδικο στην Δάφνη και στον Νικόλα και τους ζητάει να εγκαταλείψουν την Εδέμ.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Σμαράγδα στην προσπάθειά της να εξομαλύνει την σχέση της με τον Ηρακλή για χάρη του παιδιού τον αγκαλιάζει και τον χαϊδεύει τρυφερά. Τη σκηνή αυτή όμως βλέπει ο Άγγελος, ο οποίος φεύγει έξαλλος χωρίς να τους μιλήσει. Η Έλλη απολογείται στον ανακριτή και αρνείται κάθε ανάμειξη με την παράνομη υιοθεσία. Φωτογραφίζει σαν ενόχους την Μίρκα και την Τζένη. Η Μίρκα μαθαίνει από την Ελλη ποιος ήταν εκείνος που πλαστογράφησε την υπογραφή για την παράνομη υιοθεσία, πράγμα που μέχρι τότε αγνοούσε. Ο Στέφανος θέλει να πάρει τηλέφωνο την Σμαράγδα και η Αθηνά του το απαγορεύει. Ο μικρός κάνει παράπονα στον Άγγελο, αλλά η Αθηνά είναι ανένδοτη. Ο Στέφανος τσακώνεται μαζί της και με όλη την παιδική του αφέλεια της λέει ότι είναι κακιά. Η Αθηνά πληγώνεται πολύ από τον Στέφανο και γίνεται ακόμα πιο αυστηρή με το παιδί. Η Πέρσα προσπαθεί με τρόπο να πει στον Πέτρο για την Μίρκα και την ανάμειξή της στην υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Σμαράγδα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Άγγελο, αλλά εκείνος της κλείνει συνέχεια το τηλέφωνο και της μιλάει κοφτά. Το βράδυ γυρνώντας στο σπίτι ο Άγγελος μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει. Η Σμαράγδα μη μπορώντας να καταλάβει τι γίνεται ξεσπάει σε κλάματα. Ευτυχώς τελευταία στιγμή η παρεξήγηση λύνεται και το ζευγάρι παραμένει μαζί. Την άλλη μέρα, την ώρα που παίρνουν το πρωινό τους, χτυπάει το κουδούνι και δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164