Αυτό το “Βράδυ” ποιους υποδέχεται ο Π. Κωστόπουλος ;

Για δεύτερο συνεχόμενο “Βράδυ”, ο Πέτρος Κωστόπουλος με… όπλο του το μικρόφωνο και την τηλεοπτική κάμερα βεβαίως – βεβαίως υπόσχεται να μας κρατήσει αν μη τι άλλο ευχάριστη τηλεοπτική συντροφιά (ΑΝΤ1 – 11.10 μ.μ.)

Πρώτη καλεσμένη της σημερινής εκπομπής, είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Η Μαρία Μπακοδήμου κάθεται με τον Πέτρο, για να μας αποκαλύψει «τι τρέχει» με τον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ μοιράζεται μαζί μας και το πιο πρωτότυπο φλερτ που της έχουν κάνει. Γιατί φορούσε την ιατρική ρόμπα και σύχναζε στα νοσοκομεία… ως φοιτήτρια; Τι απαντά για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου; Θα ήθελε να ντυθεί νύφη για 3η φορά, θα έκανε ένα παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Τι θα «πουν» τα χαρτιά που θα «ρίξει» στον Πέτρο; Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα θα «βγουν»… στον αέρα του ΑΝΤ1, το Βράδυ της Παρασκευής!

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς «παίρνει» τη σκυτάλη και οι μεγάλες αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη! Τι απαντάει σχετικά με τις δηλώσεις του για τους FAB5 και τον Ηλία Ψινάκη; Τι αποκαλύπτει για τον Νότη Χριστοδούλου; Γιατί δέχτηκε φέτος να πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα; Στη Μαρία Ηλιακή ή στην Κατερίνα Καινούργιου δίνει τον τίτλο της «πιο όμορφης»; Πώς “αναγκάζεται” τελικά, να αποκαλύψει τον λόγο που «κόπηκε» από τον «Πρωινό Καφέ» και τέλος, γιατί δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Αυτά και άλλα πολλά, στο αποψινό “Βράδυ” του Πέτρου στον ΑΝΤ1 !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164