Τα μυστικά της Εδέμ… Τι θα δούμε όλη την εβδομάδα !

Η Μελίτα στέλνει ένα γράμμα στην Εριέττα και της ζητάει να αφήσει τον Στέφανο, μιας και αυτή θα περάσει όλη της τη ζωή στη φυλακή. Ο Στέφανος εξηγεί στον Λουκά και στη Νόρα ότι η Μελίτα έχει πάθει εμμονή με την Εριέττα και καλό θα ήταν να προειδοποιήσουν την Αμαλία για την κατάσταση. Η Αμαλία, έχοντας εντοπίσει το μίσος της κόρης της για την Εριέττα, προσπαθεί να την πείσει να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο. Ο Πέτρος, μετά τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες, πιέζει για μια ακόμη φορά τον Νικόλα να αρκεστεί στη μισή κληρονομιά και να αφήσει τη Νταίζη να πάρει τα υπόλοιπα από την Αντιγόνη, όμως ο Νικόλας αρνείται. Η Δάφνη συμβουλεύει την Εύα να σκεφτεί καλά πριν προχωρήσει σε οριστικό χωρισμό με τον Λευτέρη. Η Μαρίλια ενημερώνεται για το χωρισμό της Εύας και αποφασίζει να επέμβει. Ο Λουκάς ενημερώνει την Αμαλία για το γράμμα της Μελίτας προς την Εριέττα και η Αμαλία βεβαιώνεται ότι η Μελίτα έχει κλονιστεί ψυχικά. Την ώρα που η Νταίζη αναλογίζεται πως θα περάσει η ζωή μακριά από τον Χρήστο, εκείνος συλλαμβάνεται.

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να μοιραστούν τα χρωστούμενα της κληρονομίας και να κλείσουν την υπόθεση, αλλά εκείνη για μια ακόμη φορά αρνείται. Η Αμαλία δείχνει στον Πέτρο το γράμμα της Μελίτας προς την Εριέττα και του ζητάει να βάλει πρώτη προτεραιότητα την ψυχική υγεία της κόρης τους. Τον προειδοποιεί πως αν συμβεί κάτι κακό στη Μελίτα, θα τον θεωρήσει υπεύθυνο. Η Αστυνομία συλλαμβάνει και τη Νταίζη και ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα παιχνίδι προκειμένου να ανακαλύψει ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της ‘Αννας Βεργή. Ο Στέφανος προσπαθεί να εμψυχώσει την Εριέττα, θεωρώντας πως η σύλληψη της Νταίζης δεν είναι τυχαία και πως σύντομα θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Η Μελίτα επισκέπτεται τη Νόρα και την κατηγορεί ότι πάνε να την βγάλουν τρελή και η Νόρα συνειδητοποιεί ότι η ψυχική κατάσταση της Μελίτας είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι φαντάζονταν. Η Μαρίλια κανονίζει ραντεβού ανάμεσα στην Εύα και στον Λευτέρη εν αγνοία τους. Ο Χρήστος πέφτει στην παγίδα του Παναγιώτη και ομολογεί τα πάντα για το φόνο της ‘Αννας Βεργή, πιστεύοντας ότι καλύπτει τη Νταίζη.

Η Νταίζη ομολογεί και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το φόνο της ‘Αννας Βεργή, υποστηρίζοντας ότι ο Χρήστος λέει ψέματα γιατί την αγαπάει. Η κίνηση της Μαρίλιας αποδίδει καρπούς, καθώς η Εύα και ο Λευτέρης τα ξαναβρίσκουν. Ο Παναγιώτης, έχοντας δύο ομολογίες στα χέρια του για το φόνο της Βεργή, διατάζει να συλληφθεί και η Αντιγόνη. Η Αντιγόνη ομολογεί ότι ήταν μπροστά στο φόνο και υποστηρίζει ότι όντως ήταν ένα ατύχημα, καλύπτοντας όμως τη Νταίζη, που την αφήνει εκτός ιστορίας. Ο Πέτρος παρακαλεί τον Στέφανο να βοηθήσει τη Μελίτα και θα έχει ότι θελήσει για αντάλλαγμα. Ο Παναγιώτης επισκέπτεται τη Νόρα και τον Λουκά και αφού τους εξηγεί πως έστησε τη μπλόφα και ανακάλυψε ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Βεργή, τους βεβαιώνει ότι η Εριέττα θα αφεθεί ελεύθερη. Η Νταίζη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Χρήστος θα μπει φυλακή και ζητάει από τον Λουκά να αναλάβει την υπεράσπισή του και να φροντίσει να πέσει στα μαλακά. Η Μελίτα πληροφορείται για την αποφυλάκιση της Εριέττας και δηλώνει στην Αμαλία ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην χάσει τον Στέφανο. Την ίδια ώρα, η Εριέττα, πανευτυχής με τα νέα για την αποφυλάκισή της, κάνει όνειρα με τον Στέφανο για το μέλλον τους. Η Εύα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση.

Ο Θάνος εμφανίζεται μπροστά στην Εύα και της ζητάει να μιλήσουν. Εκείνη τον προειδοποιεί ότι αν μπλέξει πάλι με τη Μαρίλια, θα έχει να κάνει μαζί της, όμως εκείνος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πια για τη Μαρίλια, αλλά για την ίδια. Ο Στέφανος ζητάει από τη Μελίτα να σταματήσει να εχθρεύεται την Εριέττα και να μην την ενοχλήσει άλλο τώρα που θα βγει από τη φυλακή, όμως η Μελίτα, τυφλή από μίσος, δεν δείχνει να καταλαβαίνει τίποτα από όσα της λέει. Η Αμαλία προτείνει στον Πέτρο να πάνε σε έναν ψυχολόγο για να τους συμβουλεύσει πως να φερθούν στη Μελίτα. Η Νταίζη αφήνεται ελεύθερη και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας, καθώς αδυνατεί να αντέξει τη φυλάκιση του Χρήστου. Η Εύα ζητάει τη νομική συμβουλή του Λουκά και της Νόρας για την επανεμφάνιση του Θάνου, όμως ο Λουκάς τής εξηγεί πως από τη στιγμή που δεν της έκανε κάτι, δεν μπορούν νομικά να τον κρατήσουν μακριά της. Η Νταίζη εξομολογείται στον Στέφανο ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή και ο Στέφανος την συμβουλεύει να μην βιαστεί να κάνει καμία τρέλα. Η Εριέττα αποφυλακίζεται, ο Στέφανος την υποδέχεται και η Μελίτα παρακολουθεί από μακριά τη σκηνή. Η Νταίζη ζητάει από την Αντιγόνη να πάρει το ατύχημα πάνω της και παράλληλα σχεδιάζει την απόδραση του Χρήστου.

Η Εριέττα μαζί με τον Στέφανο και την παρέα γιορτάζει την αποφυλάκισή της. Η Εύα αντιλαμβάνεται ότι ο Θάνος την παρακολουθεί και δέχεται να του μιλήσει. Ο Θάνος τής εξηγεί ότι είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, ότι χώρισε και δεν αντέχει άλλο μακριά της. Η Δάφνη συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας έχει εξαφανιστεί, ενώ ο Νικόλας δεν μπορεί να τον βρει πουθενά. Ο Στέφανος δηλώνει στην Εριέττα ότι θα κλείσει μια τελευταία δουλειά και από εκεί και πέρα είναι διαθέσιμος να σχεδιάσουν μαζί την κοινή ζωή τους. Ο Λευτέρης, απορώντας με το θράσος του Θάνου, ζητάει από την Εύα να τον αφήσει να πάει να τον “προειδοποιήσει” να κρατηθεί μακριά της, όμως η Εύα δεν πείθεται πως η βία είναι η σωστή λύση. Ο Πέτρος καλεί τον Λουκά και του ανακοινώνει πως είναι πρόθυμος να πληρώσει ολόκληρο το ποσό της κληρονομιάς, σε χρήμα όμως, όχι σε διαμάντια. Παράλληλα, ζητάει από τον Λουκά να δείξουν κατανόηση με το θέμα της Μελίτας. Ο Ηλίας επιστρέφει, χωρίς να έχει καμία συνείδηση ότι έλειπε όλη νύχτα. Η Μελίτα, έχοντας χάσει κάθε λογική, επισκέπτεται την Εριέττα με σκοπό να την εξοντώσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164