Στο… σκοτάδι ο ΑΝΤ1 !

Βγαίνει από την… πρίζα ο ΑΝΤ1 ! Ναι, το κανάλι του Αμαρουσίου από τις αρχές του επόμενου μήνα θα ζει στο… απόλυτο σκοτάδι. Και αυτό όχι για λόγους οικονομίας, αλλά για λόγους εντυπωσιασμού και συγκεκριμένα για λόγους… τηλε-εντυπωσιασμού !

Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά ξεκινούν τα γυρίσματα του ολοκαίνουργιου παιχνιδιού τους “Total Black Out”, με τον Σάββα Πούμπουρα εδώ και καιρό να έχει ξεκινήσει την προθέρμανση για πολλά… ραντεβού στα τυφλά ! Βλέπετε, ο νεαρός παρουσιαστής θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου αυτού προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, το οποίο έρχεται στους δέκτες μας, με στόχο να μας εντυπωσιάσει.

Το “Total Black Out” ,λοιπόν, θα μας φέρει αντιμέτωπους με το… απόλυτο σκοτάδι. Αφού καθήλωσε τους τηλεθεατές στη Δανία, το Βέλγιο, τη Νορβηγία και την Ολλανδία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, βρίσκεται τώρα και στην ελληνική τηλεόραση, για να δοκιμάσει τους φόβους μας.

Έξι τολμηροί συμμετέχοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο όπου δε βλέπουν… ούτε τη μύτη τους! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν το φόβο τους και να φτάσουν στο έπαθλο που θα κερδίσουν …αν καταφέρουν να το εντοπίσουν!

Κλείστε τα φώτα, εκπαιδεύστε τις αισθήσεις σας και ετοιμαστείτε για το πιο τρομακτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι της σεζόν!

Μάλιστα, για να γυριστεί το συγκεκριμένο φορμά, θα έρθουν ειδικά μηχανήματα από το εξωτερικό τα οποία να μπορούν να κάνουν λήψη στο σκοτάδι, όπως επίσης και ένας έμπειρος φροντιστής που έχει δουλέψει στο “Total Black Out” του εξωτερικού και γνωρίζει ακριβώς πως πρέπει να στηθεί και να γίνει το γύρισμα και στην χώρα μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164