Πρεμιέρα απόψε για την “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης !

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει, από την στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να ανάψει το… “Φως στο τούνελ” και να αρχίσει να αναζητά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες απαντήσεις σε ερωτήματα ζωής, ενίοτε και θανάτου και να προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη εκατοντάδων, χιλιάδων αγνοούμενων συμπολιτών μας, με την ελπίζοντας πως θα χαρίσει και πάλι στις οικογένειές τους το χαμόγελο.

Η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης για 17η χρονιά παραμένει πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές και παρά τα τιτάνια οικονομικά προβλήματα του Alter, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το… πλοίο – κι ας είχε προτάσεις – αλλά βγαίνει κι αυτή στον αέρα συνεχίζοντας να βάζει… πλάτη στο κανάλι και αισιοδοξώντας πως θα τα καταφέρουν και θα περάσουν τα δύσκολα.

Ετσι, η γνωστή δημοσιογράφος κάνει απόψε πρεμιέρα και σας περιμένει όλους να είσαστε εκεί… Σας περιμένει στις 11.15 μ.μ. γιατί ο χρόνος έχει αποδείξει, πως χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών, αυτή η εκπομπή δεν μπορεί να υπάρξει. Μάλιστα, ενόψει πρεμιέρας, το Alter φρόντισε να μας στείλει και επίσημη ανακοίνωση :

“…Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει και φέτος με δυναμισμό και συνέπειά να ρίχνει φως σε υποθέσεις που λίγοι τολμούν να αγγίξουν. Η σταθερή προτίμηση των τηλεθεατών, καθώς και η καθολική αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς της εκπομπής αποτελούν ώθηση για την καταξιωμένη δημοσιογράφο, η οποία για 17η χρονιά υπόσχεται να βρει την άκρη του νήματος σε άλυτους γρίφους.

Αρωγοί στην προσπάθεια της καταξιωμένης δημοσιογράφου είναι όπως πάντα η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής αλλά και οι εθελοντές, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες και φυσικά οι τηλεθεατές και η θέρμη με την οποία ανταποκρίνονται στα καλέσματα για βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ στις 23:15 στο ALTER…”
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Μαρία Ιορδανίδου
Δημοσιογραφική Ομάδα: Τάκης Νικολάου, Νίκος Κοντορούσης, Χαρά Ζαμπάρα, Ελίζα Μπράτσου
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Σπαθάρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γρηγόρης Θεοδωρίδης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164