Ολα τα… “Μυστικά” στο φως ! Απόψε το Megaλο φινάλε…

Η Νόρα μεταφέρεται στο μαιευτήριο για να γεννήσει, συνοδευμένη από τη Στέλλα. Η παρέα ειδοποιείται για το χαρμόσυνο γεγονός και σπεύδει κοντά της. Ο Λουκάς, πάλι, φτάνει στο μαιευτήριο ακριβώς τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο η κόρη του.

O Χρήστος μιλάει στον Στέφανο και του λέει πόσο ευτυχισμένος είναι που όλα προχωρούν καλά με την Νταίζη. Η Αντιγόνη, όμως, αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει κάτι που έχει προβληματίσει έντονα την Νταίζη. Η Μελίτα και η Αμαλία επισκέπτονται τη Νόρα για να της ευχηθούν για το μωρό της, αλλά πέφτουν πάνω στην Εριέττα και στον Στέφανο.

Ο Πέτρος ζητάει από την Αντιγόνη να καταθέσει υπέρ του, στην επικείμενη δίκη του με τον Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα. Σε αντάλλαγμα, ο ίδιος της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής. Το σχέδιο της Εύας για να απομακρύνει τη Μαρίλια από τον Θάνο παίρνει απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις.

Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια πηγαίνει για μία ακόμα φορά στην κρυψώνα του. Η Νταίζη, όμως, βρίσκεται εκεί και τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Αυτή η κίνηση ανατρέπει τα πάντα. Η Εριέττα συναντάει τυχαία στο μαιευτήριο έναν άγνωστο άντρα. Αυτή η συνάντηση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων, με δραματικές συνέπειες για τον Ρούσσο…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164