Η δολοφονία της “Αννας” τρέλανε την AGB !

Την… ανάσα έκοβε το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής, ερωτικής σειράς του Mega , “Το Νησί” ! Ναι, το χθεσινό επεισόδιο, ήταν τόσο δυνατό που πολύ αμφιβάλω για το αν θα τα καταφέρει να έχει την ίδια δυναμική και το μεγάλο φινάλε της σειράς, την επόμενη Δευτέρα.

Το “Νησί” αυτή την Δευτέρα με την δολοφονία της “Αννας” και με τις πολύ καλές για ακόμα μία φορά ερμηνείες των “κατοίκων” του, κατάφερε να μας καθηλώσει και να μας προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό ταξίδι στην μυθοπλασία. Ενα ταξίδι το οποίο αν κρίνω σήμερα από το ραβασάκι της AGB, μάλλον δεν έχασε κανείς !

Η σειρά – φαινόμενο του Mega τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στα ύψη, φτάνοντας κατά μέσο όρο σχεδόν το 60,0% και για την ακρίβεια το 58,0%, ενώ κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του επεισοδίου, η σειρά κατάφερε να αγγίξει μέχρι και το 73,0%, βυθίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον ανταγωνισμό.

Κατά τα άλλα; Η “Ζωή της Αλλης” εκτοξεύθηκε στο 54,3%, ενώ όλα τα υπόλοιπα προγράμματα είχαν μία θλιβερή τηλεοπτική πορεία, μιας και περιορίστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.Το “Μην το πεις στη Νύφη” σημείωσε στον ΑΝΤ1 ποσοστό τηλεθέασης 6,8%,η επανάληψη του “Wipe out” στο ίδιο κανάλι 6,5% και η ξένη ταινία στο Star 6,7%. Οσο για την ταινία του Alpha; Κατρακύλησε ακόμα περισσότερο, πέφτοντας στο 4,7%!

Τέλος, εννοείοται πως το κανάλι του Αμαρουσίου είδε… άσπρη νύχτα από τους “Αρβύλα” και μετά που έφτασαν το 21,7%, ενώ το μεταμεσονύκτιο “Ολα 11” το 30,9%.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164