Εκτός τελικού Γιουροβίζιον η Κύπρος !

Αυτό που φοβόμασταν οι περισσότεροι έγινε… Δυστυχώς, η Κύπρος δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον, που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στην Γερμανία.

Δυστυχώς, ο Χρήστος Μυλόρδος με το κομμάτι “Σαν άγγελος σ ΄αγάπησα”, δεν τα κατάφερε να πιάσει τον σφυγμό των τηλεθεατών και να κερδίσει την πολύτιμη ψήφο τους !

Οπως σας είπα και νωρίτερα, το κομμάτι της Κύπρου ήταν ένα κομμάτι πολύ δύσκολο και αρκετά επικίνδυνο… Ηταν ένα κομμάτι καθαρά αντι-Γιουροβιζιονικό που δεν είχε βασιστεί στον εντυπωσιασμό και στον ενθουσιασμό… Μία “συνταγή” που πολλές φορές μέχρι τώρα, έχει χαρίσει ως γνωστόν την επιτυχία σε όσες χώρες έχουν αποφασίσει να την ακολουθήσουν…

Βέβαια, κι από την άλλη μεριά η Γιουροβίζιον είναι απρόβλεπτη γιατί ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι λίγες κι εκείνες οι χρονιές που απλές και λιτές μπαλάντες, έχουν βρεθεί στην κορυφή.

Οσο αφορά τώρα στην χορογραφία και στο στήσιμο το οποίο επιλέχθηκε για να στολιστεί το κομμάτι της Κύπρου; Η επιλογή που είδαμε, ήταν πραγματικά μία… ακαταλαβίστικη και αψυχολόγητη επιλογή, η οποία δεν είχε να σου πει, απολύτως τίποτα.

Οπως και να ΄χει ,όμως, πραγματικά είναι λυπηρό το γεγονός πως η Κύπρος δεν θα βρίσκεται μαζί μας, στον τελικό του Σαββάτου ! Οι χώρες που αντίθετα προκρίθηκαν είναι οι : Εσθονία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Βοσνία – Ερζεβοβίνη, Δανία, Αυστρία, Ουκρανία, Σλοβενία και Σουηδία, ενώ οι χώρες που διαδωνίζονται απευθείας στον φετινό τελικό, είναι οι : Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και βεβαίως-βεβαίως, Γερμανία

Κατά τα άλλα; Ο δεύτερος ημιτελικός κύλησε ομαλότατα, χωρίς κανένα τεχνικό πρόβλημα !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164