Πως μοιράστηκε την Τρίτη το βράδυ η πίτα της τηλεθέασης στο prime – time ;

Αν περιμένατε εντυπωσιακές επιδόσεις προγραμμάτων στους πίνακες τηλεθέασης και ποσοστά που να κόβουν την ανάσα, θα σας απογοητεύσω. Βλέπετε, απο την στιγμή που διανύουμε την περίοδο της… τηλε-κονσέρβας και σχεδόν όλα τα προγράμματα των καναλιών που βγαίνουν στον αέρα, παίζουν σε επανάληψη, μοιραία έχει σημειωθεί και πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης.

Χλιαρά είναι ,λοιπόν, κάθε βράδυ τα ποσοστά τηλεθέασης των καναλιών ,μιας και ουσιαστικά κάθε βράδυ δεν έχει απολύτως τίποτα για να δει κανείς στην τι-βιτσα του ! Παράλογοοοοο; Δεν απαντάει, άρα λογικό όπως θα έλεγε και η “χήρα Μήτσι” !

Και μιας και είπα “χήρα Μήτσι” οι “Μήτσοι” στον Alpha χθες τα πήγαν απλώς συμπαθητικά, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 15,1% . Το ίδιο δε ακριβώς ποσοστό τηλεθέασης και την ίδια μέτρια πορεία σημείωσε και η επανάληψη της σειράς “Κούκλες” στο Mega, ενώ σε ακόμα πιο χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε και η επανάληψη της “Πολυκατοικίας” , η οποία έφτασε το 12,6%.

Και οι… αδιάφορες χθεσινές τηλε-επιδόσεις συνεχίστηκαν και με το “Αγιάζι του έρωτα”, το οποίο χάρισε μόλις και μετά βίας ένα 12,8% στον Alpha, αλλά και με το “Big Brother” που έπιασε το 11,6% και… πολύ του ήτανε αν με ρωτάτε, γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν θα έπρεπε κανείς να το βλέπει ! Είναι αν μη τι άλλο, θέμα αισθητικής…

Τέλος, εννοείται πως τόσο οι “Χίλιες και μια νύχτες” , όσο και το “Ράδιο Αρβύλα”, ήταν τα δύο προγράμματα που κατάφεραν την Τρίτη το βράδυ να σπάσουν το… φράγμα του 20,0% και οι “Χίλιες και μία νύχτες” να κάνουν κατά μέσο όρο 20,9% και το “Ράδιο Αρβύλα” 26,4% !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164