Οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” επιστρέφουν στην μικρή μας οθόνη !

Οι «10 Μικροί Μήτσοι», οι αγαπημένοι ήρωες του Λάκη Λαζόπουλου, έρχονται για να μας θυμίσουν το 1994, αλλά και να αποδείξουν ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά, λίγα έχουν αλλάξει!

Απόψε στις 10.00 το βράδυ, μία απο τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει στους δέκτες μας και αυτή την φορά μας κλείνει ραντεβού μέσα απο τον Alpha !

Εμπνευσμένη σάτιρα, ατάκες που έγραψαν ιστορία και υιοθετήθηκαν από μια ολόκληρη γενιά, μοναδικοί τηλεοπτικοί χαρακτήρες που αγαπήθηκαν, συζητήθηκαν και άφησαν εποχή:

Η χήρα Μήτση, η Μισέλ, η Γρουμπουλάκη των βορείων προαστίων, ο αστυνόμος Φευγουλέας, ο Τζίμς από την Καρδίτσα, ο γύφτος, ο μούτσος, ο οικογενειάρχης, ο ανθρωπάκος με τις ασκήσεις θάρρους, οι τραγουδίστριες Μήτση Καραμήτση και Καρακατάλκα, η Ελενίτσα, ο Τζίμης, ο Θεσσαλονικιός, ο κομμωτής, ο Σκαραβαίος, ο φυλακισμένος, έρχονται με χιουμοριστική και άκρως καυστική διάθεση να μας θυμίσουν τα παλιά αλλά και να αποδείξουν τη διαχρονικότητά τους.
Σήμερα ,λοιπόν, ο μαγικός γυάλινος κόσμος μας, θα γεμίσει ξανά με …Μήτσους, σε ένα ξεχωριστό, απολαυστικό αφιέρωμα στη θρυλική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο – πιστέψτε με – δεν πρέπει να χάσετε !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164