Παπαδάκης – ΑΝΤ1, έδωσαν τα χέρια ! Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1 ! Μετά τις αλεπάλληλες επαφές και μαραθώνιες συζητήσεις των δύο πλευρών, εντέλει έδωσαν τα χέρια.

Το καθοριστικό ραντεβού του Γιώργου Παπαδάκη με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου ξεκίνησε από προχθες για να ολοκληρωθεί χθες αργά το απόγευμα. Παρά την… γκρίνια και την… μουρμούρα (ενόψει ανανέωσης…) που παρουσίαζε τις τελευταίες εβδομάδες ο παρουσιαστής, δημιουργώντας μία απίστευτη ένταση στην ατμόσφαιρα των επερχόμενων συζητήσεων, τελικά τέλος καλό όλα καλά, μιας και απ ΄ότι φαίνεται και οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους !

Ετσι, ο γνωστός δημοσιογράφος παραμένει κανονικά στο πόστο του από Σεπτέμβρη και αυτό είναι που έχει και την μεγαλύτερη σημασία, μιας και σημαίνει πως η καθημερινή, δημοσιογραφική ζώνη θα εξακολουθήσει να υπάρχει στον ΑΝΤ1, πράγμα που σημαίνει πως θα διατηρηθούν και οι δεκάδες θέσεις εργασίας που την στελεχώνουν !

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, σήμερα (12/7/12) αναμένεται να εκδοθεί από το κανάλι και η επίσημη ανακοίνωση !!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164