Ο Δημήτρης έρχεται, ο Γρηγόρης φεύγει…

Το δισάκι του στον ώμο, για το δρόμο, για τον δρόμο, παίρνει για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μόνο που δεν έχει για προορισμό του κάποιο χωριό της Ελλάδας, ή κάποια μεγαλούπολη του εξωτερικού… Αυτή την φορά ο Γρηγόρης “ταξιδεύει” στο πρόγραμμα του Mega, προκειμένου να βρει νέα ώρα και μέρα προβολής για τον “Ομορφο κόσμο του” !

Με άλλα λόγια; Ο “Ομορφος κόσμος” του Γρηγόρη, δεν θα περιμένει πια να μας υποδεχτεί κάθε Σάββατο βράδυ. Και αυτό γιατί; Γιατί έχουμε νέες αφίξεις στο πρόγραμμα του Mega, οι οποίες μοιραία φέρνουν μαζί τους και κάποιες αλλαγές.

Από το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ και κάθε Σάββατο, πονηρά το μάτι θα μας κλείνει μέσα από το Μεγάλο Κανάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το ολοκαίνουργιο παιχνίδι, “Minute to win it”, για το οποίο σας έχω ήδη γράψει, αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Ετσι, ο Δημήτρης έρχεται, ο Γρηγόρης φεύγει… Και που πάει; Ο “Ομορφος κόσμος” θα βγαίνει πια στον αέρα κάθε Πέμπτη βράδυ ! Οσο για το τι ακριβώς σημαίνει “Minute to win it” ;

Θα σας τα πω όλα ευθύς αμέσως... Το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται εδώ και 2 χρόνια στο αμερικάνικο δίκτυο NBC και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες 25 χώρες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι οι : Αγγλία, Γαλλία, Αυστραλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία.

Στο “Minute to Win it” δεν απαιτούνται γνώσεις, παρά μόνο δεξιοτεχνία, γερά νεύρα και αρκετή τύχη. Η συνταγή είναι απλή: Ένα πακέτο χαρτομάντιλα, μια τράπουλα ή ένα αυγό, λίγη εξάσκηση στο σπίτι και 1 λεπτό στη διάθεση των παικτών για να κερδίσουν!

Κάθε παίκτης καλείται να περάσει από 10 φαινομενικά απλές δοκιμασίες, χρησιμοποιώντας αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Ο χρόνος κάθε δοκιμασίας είναι 1 λεπτό. Καθώς οι δοκιμασίες προχωρούν, αυξάνεται το ποσό που ο παίκτης κερδίζει, αλλά και ο βαθμός δυσκολίας τους.

“Minute to Win it”, ένα συναρπαστικό παιχνίδι και χιλιάδες ευρώ σε περιμένουν!
“Minute to Win it”, ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164