“Laugh Attack”… Νέα εκπομπή με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα και… περιεχόμενο από τα παλιά!

Θα ξέρετε προφανώς την παροιμία που λέει… “πενία τέχνες κατεργάζεται” ! Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει φέτος σχεδόν σε όλα τα κανάλια, μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την κρίση και να τα καταφέρουν (παρά την μιζέρια της εποχής) να δημιουργήσουν ένα ελκυσικό πρόγραμμα, έχουν φτάσει στο σημείο να σκαρφίζονται απίστευτα πράγματα !

Ναι, ναι, απίστευτα πράγματα κι ,όμως, τηλεοπτικά, μιας και ως γνωστόν εκτός από… κόπο, θέλει και τρόπο, για να τα καταφέρει κανείς και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ετσι, για παράδειγμα οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 από την ερχόμενη Παρασκευή εντάσσουν στο βραδινό τους πρόγραμμα μία εκπομπή η οποία παρά το γεγονός πως είναι τυλιγένη με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα και έχει και μία λαμπερή οικοδέσποινα την Δούκισσα Νομικού, η οποία στο πλευρό της θα έχει τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, δεν είναι ουσιαστικά τίποτα άλλο, από μία συρραφή παλιών, ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού του Αμαρουσίου, οι οποίες αφού τίναξαν για τα καλά την ναφθαλίνη από πάνω τους, βρίσκονται ξανά στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Το “Laugh Attack” ,λοιπόν, είναι ένα ποτ πουρί με τρεις από χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Με τα κλασικά «Μπαμ!» (Χρήστος Φερεντίνος), «Στην Πρίζα» (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Τερζής) και «Ταξί» (Μάρκος Σεφερλής) το χιούμορ, το γέλιο και η πλάκα έρχονται σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστούν και πάλι στο πρόγραμμα του σταθμού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164