Τέλος εποχής για τον Ηλία Τσίγκα στο Mega;

Τέλος εποχής για τον Ηλία Τσίγκα στο Mega; Ιδού η απορία… Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον ισχυρό άνδρα του Μεγάλου Καναλιού να έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το τιμόνι της διοίκησης του Mega.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Mega ακούγεται έντονα πως έχει καταθέσει την παραίτησή του, γεγονός το οποίο ,όμως, για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους κύκλους του καναλιού, στους οποίους έχει επικρατήσει μία παγωμάρα, μιας και κανείς δεν ξέρει το τι ακριβώς μπορεί να τους τηλε-ξημερώσει εκεί στην οδό Μεσογείων.

Ο Ηλίας Τσίγκας σύμφωνα με πληροφορίες, διαφωνεί ριζικά με τις συνεχείς περικοπές που γίνονται στο Μεγάλο Κανάλι, τις απολύσεις και τις μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων, γεγονός και το οποίο φαίνεται να τον οδήγησε σε παραίτηση.

Κάπου εδώ αξίζει να πούμε, πως αν ο Ηλίας Τσίγκας υλοποιήσει τελικά την απόφασή του για αποχώρηση, θα δημιουργηθεί τεράστιο κενό στο Mega, αφού ήταν ο μόνος που μπορούσε να συνθέσει τις απόψεις των εκδοτών – μετόχων του καναλιού και να ισορροπεί τις καταστάσεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164