Αλλάζει χέρια το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”!

Με τα… χίλια τρέχουν αυτές τις ημέρες οι εξελίξεις στον Alpha και εγώ η απεγνωσμένη συντάκτρια τρέχω πανικόβλητη για να τις προλάβω! Σε όλες τις ζώνες του καναλιού έρχονται τα πάνω-κάτω. Ετσι, αφού γίνεται το… μάλε – βράσε το απόγευμα με το “Ολα Παίζουν”, έχουμε εξελίξεις και με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” της… με το ζόρι παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλάζει χέρια! Οχι, δεν αλλάζει χέρια η παρουσίαση, μη νομίζετε πως έχει συμβεί κανένα τηλεοπτικό θαύμα. Αλλάζει χέρια η αρχισυνταξία της εκπομπής.

Αποτέλεσμα; Ο Νίκος Παρτσόλης φεύγει η Ελευθερία Κεφαλά έρχεται. Και όχι γι ΄αυτή την μετακίνηση ίσως να είναι η πρώτη φορά που δεν ευθύνεται η νεόκοπη παρουσιάστρια του Alpha. Και γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί αυτή η συγκεκριμένη απόφαση, είναι απόφαση των υπευθύνων του καναλιού.

“Πραγματικά γι΄αυτή την συγκεκριμένη αλλαγή φρουράς δεν ευθύνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτή είναι μία απόφαση που την πήραν τα στελέχη του καναλιού άνωθεν. Αλλωστε, η τοποθέτηση του Νίκου Παρτσόλη σε αυτό το συγκερκιμένο τηλεοπτικό πόστο ήταν μία προσωρινή λύση στην μετά Ζήνας Κουτσελίνη εποχή”, αποκαλύπτει στο “TLIFE” υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Αναζητούσαμε τόσο καιρό ένα πραγματικά έμπειρο άνθρωπο για να αναλάβει αυτή τη θέση και νομίσουμεπως η Ελευθερία είναι ότι ακριβώς θέλαμε. Εχει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο, ξέρει καλά τι πάει να πει αρχισυνταξία και το όνομά της έχει βρεθεί να συνεργάζεται με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως είναι αυτό της Ρούλας Κορομηλά”.

Οσο για τον Νίκο Παρτσόλη δεν απομακρύνεται από τον Alpha μιας και θα αξιοποιηθεί λέει σε άλλο τηλεοπτικό πόστο του καναλιού.

Τι άλλο να πω εγώ; Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και… σιδεροκέφαλη!


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164