“Κλεμμένα Ονειρα”: Απόψε το φινάλε που… κόβει την ανάσα!

Με συνεχείς ανατροπές κλείνει απόψε ένας ακόμα συναρπαστικός κύκλος της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα», η οποία για ακόμα μία σεζόν κατάφερε να σημειώσει μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, γι ΄αυτό φυσικά πατάει γκάζι και για τέταρτη χρονιά.

Η σειρά που δεν αγαπήθηκε απλώς, αλλά έγινε λατρεία,κατάφερε να κρατησει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 34,9% (1.614.000 τηλεθεατές). Φανατικό κοινό της σειράς απετέλεσαν οι γυναίκες 15-44 οι οποίες σημείωσαν ποσοστό 33,6% και οι γυναίκες 45-64 με ποσοστό 43,3%.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, φτάνουμε στο αποψινό Megaλο φινάλε, όπου το διπλό χορταστικό επεισόδιο που θα βγει στον αέρα από το Μεγάλο Κανάλι θα… κόψει την ανάσα στους φαν της σειράς. Η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Μαλτέζου ξεκινάει. Η πλευρά του κατηγορούμενου, με μάρτυρες την Έλεν (Ελ. Φιλίνη) και τη Χρύσα, κάνει προσπάθεια να βρει ελαφρυντικά με βάση τη διαταραγμένη ψυχική του κατάσταση. Η Μαντώ (Β. Αγγελή) έρχεται στο δικαστήριο, αποφασισμένη να βοηθήσει όσο μπορεί στην καταδίκη του εγκληματία, που της στέρησε τον παππού της. Η Φρύνη (Ν. Γρανά) έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τη δίκη.

Ο Σάκης (Δ. Λιακόπουλος), ελπίζοντας ακόμα σε μια επανασύνδεση μαζί της, προτείνει να την φιλοξενήσει… Ο Άρης (Ορ. Παπαδόπουλος) καταθέτει στο δικαστήριο, τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως τα περίμενε, και έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Η Ηρώ προσκομίζει στο δικαστήριο ένα σημαντικό ενοχοποιητικό στοιχείο κατά του Μαλτέζου, αλλά η πρόεδρος το απορρίπτει. Η αγωνία όλων για την έκβαση της δίκης κορυφώνεται… και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη…

Ο Σάκης μιλάει με συγκινητικά λόγια στη Φρύνη και εκείνη, παρόλο που επηρεάζεται και δακρύζει, του λέει πως έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Ο ‘Αρης και ο Σταύρος επισκέπτονται τη Χρύσα και προσπαθούν, για μία ακόμα φορά, να την πείσουν να μην καταθέσει υπέρ του Μαλτέζου. Η αγωνία όλων για την έκβαση της δίκης κορυφώνεται… και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη… Στα έδρανα του δικαστηρίου, όλοι, θύματα και θύτες, αθώοι και ένοχοι αγωνιούν καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει…

Οι καταθέσεις της Χρύσας και της Έλεν θα “παγώσουν” όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στη δικαστική αίθουσα. Η μεν Χρύσα καταθέτει ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά άρρωστος και η δε Έλεν προτείνει στους δικαστές να αθωώσουν τον γιο της και να καταδικάσουν εκείνη για όλα όσα έχει κάνει.

Ωστόσο, η δίκη δεν τελειώνει εκεί, καθώς η Άννα Σπανού επιστρέφει για να αποκαλύψει όλα όσα τη συνέδεσαν με τον σατανικό επειχειρηματία: “Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει για όλα. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό… Κι ας καώ μαζί του”, εξομολογείται στον Σταύρο λίγο πριν μπει στην αίθουσα !!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164