“Survivor”: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί;

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη αποχώρηση στο “Survivor” έχει ξεκινήσει και οι φανατικοί του συγκεκριμένου ριάλιτι, δεν κρατιούνται… Βλέπεις λατρεμένη η αγωνία αυτή την εβδομάδα χτυπάει κόκκινο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, μιας και θα παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές αποχώρησης.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ως γνωστόν οι: Γιώργος Χρανιώτης, Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη… αναστάτωση στα εγχώρια social-media! Για την ακρίβεια έχει στηθεί μεγάλο… πάρτι και οι εκτιμήσεις για το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι, παίρνουν και δίνουν!

Ποιός είναι ,λοιπόν, ο παίκτης που θα ετοιμάσει βαλίτσες στον ‘Αγιο Δομίνικο; Σύμφωνα με όλα τα… polls που έχουν στηθεί στο Internet και γίνεται πανικός, αυτός που βγαίνει πρώτος και με χαοτική διαφορά, είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έτσι, αν πιστέψουμε το… ρεύμα που έχει δημιουργηθεί και αποτυπώνεται στα social, ο Στέλιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει και θα βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη, προλαβαίνοντας να γιορτάσει και το Πάσχα μαζί με την οικογένειά του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164