“Nomads”: Απόψε η πρώτη αποχώρηση!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Τώρα που έφθασε η ώρα του πρώτου αποχωρισμού! Με άλλα λόγια; Απόψε ξεκινούν τα… όργανα της αποχώρησης στο “Nomads”, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο!
Βλέπεις, λατρεμένη η απόφαση της ομάδας της “Φωτιάς” να απομονώσει, να βάλει στο “πάγο” τον Γιώργο Μαυρίδη και να τον καταψηφίσει, (χρησιμοποιώντας στην ουσία αστείες δικαιολογίες, μιας και κανείς δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί πως η απόφαση αυτή ήταν μία απόφαση καθαρά στρατηγικής), είχε σαν αποτέλεσμα να αρπάξουν… “φωτιά” τα social-media και ένα τεράστιο κύμα αγάπης να έρθει και να περικυκλώσει τον Γιώργο, δίνοντας έτσι σε αυτή τη πρώτη ψηφοφορία του “αγριάλιτι”, ένα ανέλπιστα μεγάλο ενδιαφέρον!
Για να δούμε ,λοιπόν, οι τηλεθεατές θα σώσουν τον κόσμο;
Στην αρχή του επεισοδίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις τρεις ομάδες, την ομάδα των “Ωκεανών”, της “Φωτιάς” και της “Ζούγκλας”. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της “Φωτιάς”, η Εύη Ιωαννίδου και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την ομάδα της “Ζούγκλας”.
Πιο συγκεκριμένα; Η Εύη Ιωαννίδου ψηφίστηκε από την ομάδα της και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από τον αρχηγό, Λευτέρη Παρασκευά.
Στην συνέχεια ο Γρηγόρης ανακοινώνει τον παίχτη που έσωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας και αμέσως μετά οι δύο υποψήφιοι καλούνται να μονομαχήσουν. Από τη μονομαχία, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα κερδίσει και στις δύο δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής.
Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το “Nomads”, επιλέγοντας τους αρχηγούς και για τις τρεις ομάδες της επόμενης εβδομάδας.
Κατά τα άλλα; Το χθεσινό επεισόδιο του “Nomads” σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 27,3%, ενώ στα νεανικά, δυναμικά κοινά έφτασε το 35,8%, αφήνοντας πολύ πιο πίσω όλο τον ανταγωνισμό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164