Markela: “Τι μπορώ να κάνω; Βοηθήστεεεεεεεε…”

Είμαι 17 χρόνων και μου αρέσει ένας 10 χρόνια μεγαλύτερός μου. Δείχνει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω…! Βοηθήστεεεεεεε…. Πως να τον προσεγγίσω;

Markela

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. koritsaki mou stin ilikia pou eisai i diafora fenete megali. exete diaforetika endiaferonta diaforetikous rithmous zohs kai diaforetikes anagkes. na prosexeis giati enas antras 27 xronon einai polli pithano einai na se pligosei. na skefteis polli kala protou proiseis mazi tou.mia filiki simvouli!!

  2. Καλή μου σε αυτή την φάση της ζωής σας (και μιλάω και για τους 2) αυτά τα 10 χρόνια διαφοράς δείχνουν σαν να είναι΄20. Έχετε άλλά θέλω και άλλες προτεραιότητες. Δεν υπάρχει κοινό σημείο δυστυχώς. Και μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις ν’ ακολουθήσεις τις δικές του γιατί θα έρθει η ώρα που θα το μετανιώσεις επειδή όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός θα κοιτάξεις πίσω σου και θα δεις μόνο οτι δεν κατάφερες να ζήσεις την ζωή σου όπως εσύ θες. Θα δεις οτι δεν έκανες πράγματα που θα ήθελες να είχες κάνει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164