Βαλεντίνη: “Δεν θέλω να τον ερωτευθώ και μετά να μάθω ότι έχει κοπέλα…”

H δική μου ιστορία, δεν ξέρω ακριβώς αν είναι ιστορία ή απλώς ένα παιχνίδι…

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν στα 26 μου αποφάσισα να πάρω δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Ο Γιάννης ήταν ο δάσκαλος οδήγησης κοντά στην ηλικία μου και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια συμπάθεια, αλλά από τη δική μου μεριά λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε κάτι που δεν τόλμησα ποτέ να αφήσω να φανεί.

Και από τη δική του μεριά κάτι ανάλογο ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο έβγαζε. Επικοινωνούσαμε με χαζά μηνυματάκια κι εκτός μαθημάτων. Πετούσε κάτι σπόντες, αλλά εγώ έκανα ότι δεν τις καταλάβαινα.

Πήρα το δίπλωμα και με τον Γιάννη τύχαινε και πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον σε κοινά στέκια. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα μαθήματα για αμάξι κι ενώ με ανέλαβε ο αδερφός του, στο προηγούμενο μάθημα μου είπε ο Γιάννης ότι θα συνεχίσω μαζί του. Χάρηκα, αλλά άρχισα να ξαναμπερδεύομαι.

Είχα μια σχέση που τελείωσε κι ενώ δεν ήθελα να βλέπω άντρα ούτε ζωγραφιστό, με τον Γιάννη νιώθω κάτι πολύ γλυκό που είχα να νιώσω από όταν ερωτεύτηκα πρώτη φορά.

Με κοιτάει, μου μιλάει πολύ γλυκά, προσπαθεί να με πλησιάσει, αλλά έχουμε σαν κοινό σημείο ότι κανένας μας δεν ξέρει τίποτα για την προσωπική ζωή του άλλου.

Το θέμα είναι ότι πάντα μου άρεσε, αλλά δεν θέλω να τον ερωτευθώ και μετά να μάθω ότι έχει κοπέλα. Την έχω πατήσει στο παρελθόν με τέτοιο τρόπο. Να ξαναρχίσω μαθήματα με τον αδερφό του για να είμαι ασφαλής;

Βαλεντίνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Valentina m, i simvouli m den eimai sigouri ean einai kali alla 8a s tin po. Gia mena poio sosto einai na tou milisei kai ean so pei oti nio8ei kai autos to idio proas (diladi kane sxesi mazi tou kai anakalipse kina pragmata. Episis kontevoun oi diakopes kai exeis tin ekeria partin sta xeria s min tin afinis)ean oxi tou lees ti es8anese kai kaneis ma8imata me ton aderfo tou den xa8ike kai o kosmo.

  2. Γειά σου Βαλεντίνη! Δεν θεωρω απαραίτητο το γεγονος να του πεις τι αισθανεσαι. Μπορεις απλα να επιδιωξεις καποια συναντηση εκτος μαθηματων… Να φερεις την κουβεντα στα πιο προσωπικα, απλα απο ενδιαφερον και χωρις να του πεις τους φοβους σου ή το πως νιωθεις. Από ότι καταλαβα η χημεία σας ειναι φανερη και από της δυο πλευρες. Κανε το βημα να τον γνωρισεις καλυτερα και ανοιξε του τον δρομο να σε φλερταρει. Γενικοτερα η ζωη ειναι ολο εκπληξεις και ομορφα πραγματα, δεν αξιζει να την χανεις επειδη φοβασαι μην πληγωθεις. Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι. Παιξε και δεν θα χασεις αλλιως μετα θα λες και αμα ειχα κανει κατι?

  3. αφου βλεπεις οτι και ο ιδιος αισθανεται κατι για σενα παρε την αποφαση να του μιλησεις να του πεις πως σου αρεσει και αναλογα πας και παρακατω δεν λεω να κανεις ερωτικη εξομοληγηση αν ειναι δυνατον απλα μαθε που παει ολο αυτο το ”μπερδεμά” καλο θα σου κανει γλυκια μου τωρα αν θες να αρχισεις μαθηματα με τον αδερφο του τι να πω δικο σου θεμα αλλα ειμαι της γνωμης πως αυτη η κινηση σου θα δειξει οτι τον αποφευγεις και αλλους τοσους λογους και μπορει να σταματησει και αυτο ολο το φλερτακι που εχετε μεταξυ σας.δικη σου επιλογη!!!

  4. ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!! ΦΙΛΙΑ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164