Μαρία: “Δεν ξέρω πως να συνεχίσω… Πώς να φέρομαι; Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη…”

Γεια σας!

Είμαι 21 χρόνων. Έχω μια σχέση εδώ και περίπου ένα χρόνο… Όλα ήταν πολύ καλά.

Τον τελευταίο μήνα υπήρχαν διάφορες εντάσεις, αλλά όχι σε σημείο που να μην μιλάμε ή να έχουμε κακή σχέση. Ή τουλάχιστον εγώ έτσι πίστευα…

Χθες έμαθα από μια κοινή γνωστή μας ότι το αγόρι μου πιέζεται και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για μένα, αλλά δεν αντέχει άλλο. Ότι νιώθει ώρες-ώρες πολύ μόνος του, ενώ άλλες ώρες πολύ όμορφα μαζί μου.

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο, δεν ξέρει για πόσο ακόμα μπορεί να είναι σε αυτή τη σχέση. Εκτός από τα λόγια του που με πληγώσανε, πιο πολύ με πείραξε το ότι δεν μίλησε μαζί μου για το πως νιώθει. Αντιθέτως, το είπε σε ένα τρίτο πρόσωπο που ούτε κανε με γνωρίζει και το γνωρίζω.

Δεν μπορώ να εκθέσω το άτομο που μου εμπιστεύθηκε αυτά τα λόγια του, οπότε δεν μπορώ και να πω ότι ξέρω.

Δεν ξέρω πως να συνεχίσω…. Πώς να φέρομαι; Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη και δεν θέλω να χωρίσουμε… Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω αυτά τα λόγια που είπε.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να τον ρωτήσεις τί έχει και είναι έτσι τον τελευταίο μήνα! Ότι έχεις εντοπίσει πως κάτι άλλαξε στη συμπεριφορά του και αν έχεις κάνει εσύ κάτι ή αν αυτός νιώθει διαφορετικά απο παλιά θα ήθελες να το ξέρεις, γιατί τον νοιάζεσαι και θες να το διορθώσεις ώστε να είστε καλά μαζί, όπως στις αρχές! Σε καμία περίοτωση, βέβαια, όπως πολύ σωστά λες και εσύ, μην του αναφέρεις τα λόγια της κοινής σας γνωστής! Καλή τύχη, Μαράκι!! Όλα καλά θα πάνε!!

  2. Είσαι σίγουρη ότι σου λέει αλήθεια η φίλη σου?Πως την εμπιστεύεσαι τοσο πολύ.Να μην κανεις τιποτα αν δεν σου τα πει ο ίδιος.Μην μπλεκεις τρίτουσ στη σχεση σας γτ θα χαλάσει.

  3. καλά ποιά είναι αυτή που ανακατεύεται και της λέει τέτοιες λεπτομέρειες ο φίλος σου; Να είσαι σίγουρη οτι του μεταφέρει οτι της λές και εσύ για εκείνον. Μίλησέ του και σε αυτή μην λές κουβέντα!!

  4. Η κοπέλα στην οποία πήγε και τα είπε όλα αυτά, αν τα είπε έτσι βέβαια, είναι στενή του φίλη;; Εσένα πως και δεν σε ξέρει, αν είναι στενή του φίλη και την αποκαλείς απλά “κοινή γνωστή”;;;; Κάτι δεν μου αρέσει με το τρίτο πρόσωπο!!

  5. Καλησπέρα. Έχω περάσει κάτι παρόμοιο. Οι φίλες μου, μου λέγανε ότι κάτι παράξενο έτρεχε με το τότε αγόρι μου αλλά εθελοτυφλούσα. Εγώ βέβαια την έκανα την κατινιά και κοίταξα τα μυνήματα του στο κινητό. Βρήκα ότι μιλούσε σε μια άλλη κοπέλα ψιλοερωτικά και ανέφερε και εμένα ότι δήθεν δεν πάει καλά μεταξύ μας, ότι τον είχα κουράσει κτλ. Τα πήρα πολύ άσχημα που ανέλυε την σχέση μας με μια άγνωστη και του μίλησα ευθέως γι αυτό. Με τα πολλά ανακάλυψε ότι με είχε απαιτήσει αρκετές φορές και εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Είχα κάνει πέρα και φίλους και οικογένεια για χάρη του και τώρα που χωρίσαμε ναι μεν είμαι πολύ καλύτερα αλλά παλεύω να τα ξανα βρω με τις φίλες μου που τις είχα γράψει και είναι πιο απόμακρες πια. Δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα τι να κάνεις Μαράκι μου αλλά γενικά να είσαι σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε. Το αγόρι σου αν θέλει μπορεί να κρύψει την λαδιά του και όσο για το πρόσωπο που σου έβαλε της υποψίες να θυμάσε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Ελπίζω να ληθεί το πρόβλημα σου όπως το επιθυμείς.

  6. Καλησπέρα. Έχω περάσει κάτι παρόμοιο. Εγώ βέβαια έψαξα το κινητό του όταν ‘ξύπνησα’ και είδα ότι μιλούσε με μια άλλη κοπέλα ερωτικά και μιλούσε και για την σχέση μας μαζί της. Αυτό με πείραξε περισσότερο γιατί δεν είρθε να μου τα πει σε εμένα. Με τα πολλά ανακάλυψα ότι γενικά είχε πάει και με άλλες. Τώρα έχουμε χωρίσει και προσπαθώ να ξανά κερδίσω τις φίλες μου που είναι απόμακρες και είχα κάνει στην άκρη για χάρη του. Ότι και να συμβαίνει Μαράκι μου να είσαι προετοιμασμένη και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.

  7. Δεν μου αρέσει και τόσο που πάει και “κλαίγεται” σε τρίτο πρόσωπο, ενώ σε σένα δεν λέει κουβέντα. Και αν όντως προσπαθεί και πιέζεται τόσο για χάρη σου, πιστεύω ότι έχεις την απαιτούμενη αντίληψη για να το καταλάβεις. Αν θέλεις να του μιλήσεις χωρίς να εκθέσεις κανέναν, θα σου έλεγα κάποια στιγμή, αν βρεις κατάλληλη ευκαιρία (για να μην είναι ξεκάρφωτο), να του πεις κάτι σε στυλ: “Εκτιμώ πολύ οτιδήποτε κάνεις για μένα και νιώθω πολύ όμορφα, όμως κάπου νιώθω ότι ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό για χάρη μου.” Αν όντως υπάρχει πρόβλημα, αυτός θα αδράξει την ευκαιρία, θα σου ανοιχτεί και θα το συζητήσετε μεταξύ σας ως ζευγάρι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164