Ρένα: “Τι να κάνω; Κοντεύω να τρελαθώ. Τι λύση προτείνετε;”

Καλησπέρα!

Είμαι η Ρένα και έχω ένα πρόβλημα κι εγώ.

Είχα μια σχέση για δύο περίπου χρόνια και χώρισα, από επιλογή μου. Δεν περνούσα καλά. Ήταν ένας άνθρωπος που ζήλευε πολύ, με καταπίεζε. Έτσι λοιπόν έκανα το μεγάλο βήμα κι έφυγα.

Από τη στιγμή που του είπα να χωρίσουμε έχουν αρχίσει χειρότερα προβλήματα. Μου τηλεφωνεί διαρκώς. Δεν το σηκώνω και ξαναπαίρνει. Ξαναπαίρνει. Ξαναπαίρνει. Το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς. Το χαμηλώνω για να μην το ακούω, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να με πάρει και κανείς φίλος μου γιατί συνεχώς χτυπάει.

Κι όταν το κλείνω αρχίζει τα μηνύματα. Με βρίζει, με κατηγορεί ότι τον κατέστρεψα, με απειλεί, με μειώνει… Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου έρχονται αμέτρητα μηνύματα από εκείνον. Μου γράφει ότι με παρακολουθεί, ότι αν βρω άλλον θα το μάθει αμέσως και θα γίνει χαμός.

Η καθημερινότητά μου είναι χάλια εξαιτίας του. Κάποια στιγμή, από τα νεύρα μου το σήκωσα, του εξήγησα με ήρεμο τόνο ότι τελειώσαμε κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω… Εκείνος μου ζητούσε να βρεθούμε κι όταν είδε πως δεν αλλάζω γνώμη άρχισε να με βρίζει πάλι και το έκλεισα.

Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα δεν σταματάνε ούτε τη νύχτα. Μερικές φορές μάλιστα σταματάει να με ενοχλεί για ένα ολόκληρο απόγευμα και στη μία η ώρα τη νύχτα, στις δύο, στις τρεις -δεν έχει σημασία για αυτόν- αρχίζει τα ίδια.

Τι να κάνω; Κοντεύω να τρελαθώ…. Τι λύση προτείνετε;

Ρένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. φραγή μηνυμάτων/κλήσεων.απλά.
    αλλιώς αλλαγή νούμερου.

  2. ʼλλαξε οπωσδήποτε κινητό. Ενημέρωσε καλού κακού και την οικογένειά σου για τη συμπεριφορά του, ώστε να έχουν το νου τους μήπως και ο πρώην σου παρουσιάσει ακραία ή βίαιη συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση (από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να τελειώσεις αυτή τη σχέση) μην ενδώσεις και βγεις να συζητήσετε από κοντά. Πάνω από όλα να προσέχεις τον εαυτό σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

  3. Νομιζω οτι αν συνεχισει κ αλλο να το κανει αυτο, θα πρεπει να παρεις μετρα ασφαλειας απο την αστυνομια..Για να μου λες οτι στη σχεση σε καταπιεζε κ οτι τωρα φερεται τοσο παρανοϊκα, ο ανθρωπος πρεπει να εχει ψυχολογικα προβληματα..προσεχε, γιατι κατι τετοιοι τυποι, μου φαινονται ικανοι για πολλα!μη σου καταστρεψει τη ζωη!

  4. proton ala3e ari8mo k deuteron mn asxolise aston 8a kanei etsi espou na vare8ei.vges e3w zise tn zwh s.me ts apeiles k ts vrisies den 8a kataferei tipota kai koita mn kaneis to la8os na sunanti8is mazi tou.kai kalh epitixia.

  5. Alla3e tilefono glikeia m… 😛 Ola 8a pane kalitera!

  6. Ρένα μου, σου συστήνω για αρχη να κατεβάσεις το τηλέφωνο για να μη σε ταράζει και πες στους φίλους σου να σε καλούν στο κινητό. Μετά άλλαξε αριθμό σταθερού τηλεφώνου.

  7. Γιατι πολυ απλα δεν αλλαζεις τον αριθμο σου? Ετσι δεν θα μπορει να σε ενοχλει ολη την ωρα και εσυ θα ξεγνοιασεις!

  8. πνιγεστε σε μια κουταλια νερο………..να αλλαξεις νουμερο

  9. ʼμεση λύση! Να πας στην αστυνομία και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού μηνύματος. Πάρε δικηγόρο και ενέργησε πάραυτα. Ο άνθρωπος είναι τρελός και εσύ σε κίνδυνο. Επίσης να εξηγήσεις στον νυν τι συμβαίνει και να του ζητήσεις συμπαράσταση για τις ενέργειες που σκοπεύεις να κάνεις.

  10. na allakseis arithmo…

  11. na allakseis arithmo…

  12. Δυστυχώς αν αλάξει αριθμό πιθανότατα θα τον νευριάσει και θα βρει άλλους τρόπους να πει αυτά που θέλει και θα είναι ποιο επικίνδυνο. Κοπέλα μου κράτα τα μνμ του και πάρε στην εταιρεία τηλεφώνου να ηχογραφούντε τα τηλεφωνήματα. Πριν τα κάνεις αυτά όμως πάνε στην αστυνομία να σου που τι να κάνεις. Δεν αρκεί να αλάξεις νούμερο γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Το θέμα είναι πως θα πας αφού σε παρακολουθεί είπε. Μπορείς να στείλεις κάποιο άλλο άτομο να πάει που δεν το παρακολουθεί. Δεν πρέπει να σε καταλάβει. Καλή τύχη κοπέλα μου.

  13. Γιατί έχω την αίσθηση οτι σου αρέσει όλο αυτό;;;

  14. Και τι θα γινει ρε κοριτσια αν αλλαξει αριθμο??εδω σας λεει οτι δεν την αφηνει σε ησυχια, δε θα παει να τη βρει απο κοντα αν δει οτι δεν μπορει να τη βρει αλλιως?αυτος ο ανθρωπος ειναι τρελος απ’οτι φαινεται..Να ειδοποιησεις ολους τους δικους σου ανθρωπους κ αν συνεχιστει, και την αστυνομια!

  15. Γιατί έχω την εντύπωση πως σου αρέσει όλο αυτό;

  16. Δηλαδή πως ακριβώς κατάλαβες “Ναι κι όμως” ή ¨’Ελεος” ή όπως αλλιώς θέλεις να αποκαλείς τον εαυτό σου, ότι της αρέσει αυτό; Ποια ακριβώς λόγια της κοπέλας σου έδωσαν αυτή την αίσθηση; Και γιατί όταν γράφεις κάτι σε όλες τις ιστορίες είσαι πάντα τόσο εριστηκή/κος? Μονίμως όμως… Να το κοιτάξεις λίγο… Πολλά κόμπλεξ…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164