Κατερίνα: “Έμαθα ότι μόλις χώρισε από μια μεγάλη σχέση που είχε…”

Καλησπέρα σας!
Θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω…

Γνώρισα κάποιον από κοινούς φίλους. Αμέσως υπήρξε μια έλξη μεταξύ μας και κάθε φορά που βρισκόμαστε έξω, υπάρχει έντονο φλερτ από την πλευρά του. Έχουμε μια επικοινωνία μεταξύ μας με μηνύματα, μου έχει ζητήσει να βγούμε, αλλά το απέφυγα λέγοντας ότι έχω πολλή δουλειά.

Τον θέλω, μου αρέσει πολύ και είναι πολύ γλυκός κι ευγενικός άνθρωπος. Το θέμα μου είναι ότι από τους κοινούς μας φίλους έμαθα ότι μόλις χώρισε από μια μεγάλη σχέση που είχε. Η ιστορία τελείωσε μόλις πριν τρεις μήνες και αυτό με προβληματίζει.

Γίνεται τόσο γρήγορα να θέλεις ή να μπορείς να μπεις σε άλλη σχέση; Από όσο ξέρω, ήταν πολύ ερωτευμένος με το κορίτσι που είχε σχέση. Μήπως με θέλει απλά για να ξεχαστεί; Να με χρησιμοποιήσει για να ξεπεράσει την πρώην του; Με βρίσκετε παράλογη που τα σκέφτομαι όλα αυτά; Δεν θέλω να μπω σε μια ιστορία που οι πιθανότητες να πληγωθώ είναι πολλές. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Κατερίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. θα σε συμβουλευα να μην ξεκινησεις τιποτα γιατι θα πληγωθεις!το ιδιο ακριβως επαθα και εγω και εκανα 2 χρονια να τον ξεπερασω..ενω ηταν τελειος μολις εβλεπε οτι αρχισε να περναει ο καιρος και να δενεται εξαφανιστηκε χωρις να πει τιποτα..

  2. Δηλαδη ψαχνεις καποιον δεσμευμένο η να μην εχει κανει ποτε σχέση.τι φοβος ειναι αυτος οτι θα πληγωθεις.δοκιμασε και βλεπεις…ελεοσ πια..απλα μην πεφτεις με τα μουτρα

  3. εγώ θα συμφωνήσω με την μαρια!! μην μπλεκης με κάποιον που εχει χωρίσει πρόσφατα έμενα εδω έχει 2 χρονια απο τότε που χώρισε και ακόμα του έχει μείνει η αγαπη του για εκείνη δεν λεω πρωην και ειχε σοβαρή σχέση άλλα δεν μου αρεσει να εχω στην σχεση μου ενα τρίτο πρόσωπο (φάντασμα) γ΄αυτο αστο καλυτερα γτ θα πληγωθείς αρκετα και ειναι κρίμα δε στο φιλικά μεχρι εκει!! να ξερεις οι πρωην θα υπαρχουν παντα αρκη να μην υπαρχουν τα φαντασματα τους στην σχεση σας!!

  4. Καλά σου ζήτησε να βγείτε και του είπες οτι εχεις πολύ δουλειά; Ήμαρτον! τί το παίζεις παγώνι;; βγές μια βολτα με τον άνθρωπο να δείς και να ακούσεις τι θα σου πεί!! Μη βασίζεσαι στους τρίτους και βγάζεις λάθος συμπεράσματα!!!!!

  5. Εγώ θα σου πω να μην τα ψυρίζεις τόσο πολύ τα πράγματα. ʼμα σου αρέσει βγες μαζί του και βλέπεις. Να έχεις αυτοπεποιπήθηση και να σκέφτεσαι ότι θα τον κάνεις να ξεπεράσει την πρώην του. Εξάλλου θα μπορούσες να πληγωθείς και από κάποιον που δεν έχει χωρίσει πρόσφατα ή που δεν είχε ποτέ σχέση. Και αν τελικά πληγωθείς μέσα στη ζωή είναι κι αυτό, μέσα από τα λάθη σου θα μάθεις!

  6. Και πού ξέρεις τι είδους σχέση είχε με την πρώην του; υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη θέλει ούτε να την ξέρει πιά και να αναζητά μια νέα σχέση και αγκαλιά. Αλλά αν τον αποφεύγεις δεν θα το μάθεις ποτέ.

  7. (προς τις κοπέλες που ξενερώνουν που οι άντρες τους σκέφτονται ακόμα τις πρώην τους:) εγώ ακόμα σκέφτομαι με στοργή μια πρώην μου που είχα πριν απο 15 χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; Να είχα μείνει παρθένος μέχρι την ημέρα του γάμου μου; Έλεος ρε κορίτσια!

    Κατερίνα, το έχω ζήσει το παραμύθι – τα είχα με μια κοπέλα που την ήθελα πολύ και μέσα σε 6 μήνες με είχε ξενερώσει τόσο πολύ που το διέλυσα. Προσπάθησα να προχωρήσω την ζωή μου αλλά οι “φίλοι” μου έπιαναν κάθε πιθανή υποψήφια και της λέγανε πόσο κολλημένος ήμουν με την πρώην.

    Ε ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑ!!!

    Αν θες να “παίζεις” στα σίγουρα, μην διαμαρτυρηθείς που σε μερικά χρόνια θα έχει πετάξει η ζωή σου χωρίς συγκινήσεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164