Αγγελική: “Λέει ότι με θέλει μόνο για σεξ…”

Λέει ότι με θέλει μόνο για σεξ, αλλά οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με μηνύματα ή τηλέφωνο, δεν κάνει κάτι ερωτικό με άλλη κοπέλα, με ζηλεύει, θυμώνει όταν δεν βρισκόμαστε.

Όταν είμαστε μαζί με φιλάει σαν να μην υπάρχει αύριο, με αγκαλιάζει και δεν με έχει πιέσει να κάνουμε σεξ. Αλλά στα μηνύματα μου λέει ότι με θέλει μόνο για σεξ.

Τι να κάνω; Είμαι ερωτευμένη μαζί του και θέλω σχέση.

Αγγελική


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγγελική μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί βρίσκομαι κι εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση.

    Ενώ είναι προφανές ότι δεν είναι μόνο το σεξ που μας ενώνει, εκείνος λέει πως αυτό θέλει μόνο από εμένα. Προσωπικά πιστεύω ότι το λέει για να μην “κολλήσω” και να μην δεσμεύεται, να μην υποχρεώνεται απέναντι μου κατά κάποιο τρόπο και για την ώρα πηγαίνω με τα νερά του. Δεν ανοίγω κουβέντα για κάτι πιο σοβαρό, αν και θα το ήθελα. Αφήνω να περάσει λίγος καιρός και μετά βλέπουμε.

    Μπορείς να τον προσεγγίσεις με διπλωματία, χωρίς φωνές και παράπονα, να του ζητήσεις να βγείτε για ένα ποτό, έναν καφέ… Να κάνετε κάτι μαζί εκτός από σεξ. Μια εκδρομή ας πούμε.

    Προς το παρόν ψυχραιμία. Οι πράξεις μετράνε πιο πολύ από τα λόγια!

  2. Να μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, αυτό να κάνεις. Μπορεί κάλλιστα να του αρέσεις πολύ, αλλά να μη θέλει να τα φτιάξει μαζί σου. Γιατί έτσι θέλει και έτσι τον βολεύει. Και στο λέει ξεκάθαρα.

  3. Κατ’ αρχάς, δεν μπορείς να είσαι βέβαιη ότι δεν κάνει κάτι με άλλη. Δεύτερον, το ότι οι κινήσεις του αποκαλύπτουν την ύπαρξη πάθους δεν σημαίνει ότι θέλει κάτι παραπάνω εκτός από σεξ. Το ότι δείχνει κτητικότητα και θέλει αποκλειστικότητα από εσένα πιθανόν σημαίνει πως σε θέλει για την πάρτη του και έχει καταλάβει πως είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν σημαίνει πως εκείνος θέλει μια “κανονική” σχέση μαζί σου. Τρίτον, ξεκαθάρισέ του από την αρχή πως εσύ θέλεις σχέση και όχι απλώς να βρίσκεστε για σεξ. Είναι καλύτερο για σένα να ξεδιαλύνεις την κατάσταση από τώρα παρά να εμπλακείς σε μια σχέση μαζί του, από την οποία θα περιμένεις περισσότερα, θα ελπίζεις ότι θα τον αλλάξεις και στο τέλος θα πληγωθείς.

  4. Πόσο χρονών είσαι και αντίστοιχα πόσο αυτός??

  5. αποκλειεται να το ρωτας αυτο;! ξυπνα!

  6. Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω για ποιόν λόγο οι έξυπνες, μορφωμένες και χειραφετημένες κοπέλες του σήμερα, επιτρέπετε στους άντρες να σας έχουν μόνο για σεξ. Δεν είσαι κουκλίτσα μου σκεύος ηδονής. ʼνθρωπος με καρδιά και αισθήματα είσαι. Σχόλασε τον τύπο άμεσα. Αν όντως νιώθει κάτι, θα σε διεκδικήσει. Αν δεν, ώρα να βρεις κάποιον που θα σε αγαπάει και θα θέλει να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα μαζί σου και όχι μόνο σεξ.

  7. Αγγελική,θεωρώ οτι παίζει με το μυαλό σου βασει σχεδίου για να σε εχει σιγουράκι στο σεξ, δίνοντας με τις κινήσεις του ”υποσχέσεις” συναισθηματικου δεσιματος. Σεξιστική, άνανδρη και ύπουλη τακτική. Για να μην πω προσβλητική. Αν θες σκετο σεξ, οκ. Ξέρεις τι θέλεις όμως;

  8. …άρα, άνοιξε τα χαρτιά σου. Πες του τι νιώθεις,οτι θέλεις σχέση, ήρεμα και αποφασιστικά. Αν δε νιώθει τίποτα ή σου ζητήσει χρόνο, μην διαπραγματευτείς κατι λιγότερο. Όλα ή τίποτα, πες του και φύγε πρώτη. Αιφνιδίασε τον εσύ! Μετά εξαφανίσου εντελώς-ουτε τηλ/μν- για να δεις πόσο κ αν σε θέλει..

  9. Μην συναινείς στην ανδρική βία. μην κάθεσαι να χαιδευεις το χάος. Μην γίνεσαι η παλλακίδα του, απο την στιγμή που ζητάς κάτι άλλο. Πες του ότι θες σχέση. Εκείνος λέει ότι δεν θέλει (δικαίωμά του) . Όσο τηρείς παθητική στάση, θα χορεύεις στον ρυθμό του, ποιός ξέρει για πόσο καιρό. Στην τελική φύγε… θα πονέσεις επειδή νιώθεις ερωτευμένη θεωρείς; Ok. Έχεις σκεφτεί ,όμως, ότι αν απλά δέχεσαι τους όρους του ασυζητιτί και εκείνος φύγει χωρίς καν να το πει, χωρίς καν να εξηγήσει (δεν είναι και υποχρεωμένος, άλλωστε, έτσι όπως τα χει κανονίσει) πόσο θυμωμένη (εκτός απο πληγωμένη και ταπεινωμένη) θα νιώθεις με τον εαυτό σου κυρίως;

  10. άστον να λέει…το θέμα είναι ΤΙ κάνει! οπότε λέγε του και εσύ ‘ναί ναί ναί’ και όλα καλά! Σε λίγο θα το κόψει όσο θα βλέπει οτι δεν δυσαρεστείσαι.

  11. Κοριτσια μου σας ευχαριστω καταρχας που μου δωσατε τη δικη σας γνωμη σ αυτο που με προβληματιζει. Ειμαι 22 Σοφι μου και το αγορι 23 στα 24. Βασικα βρεθηκαμε με το παιδι και ηταν ολα καλα. Και μετα αρχισε να μου στελνει μνμτ ερωτικου περιεχομενου και δεν του απαντουσα εκεινος συνεχιζε να με ενοχλει μεχρι που του ειπα οτι θελω κατι σοβαρο και δεν ειπε και οχι. Μου ελεγε ρομαντικα πραγματα που με συγκινισαν.. Εχει και μια δουλεια και δν εχει σχεδον καθολου ελευθερο χρονο και εγω μενω βολο κ εκεινος λαρισα ισως κ αυτος ειναι ενας απ τους λογους που δεν θελει μαζι μου σχεση. Πραγματικα εγω τον αγαπαω αλλα δεν θα συμβιβαστω σε τπτ αν δεν ειμαστε μαζι.

  12. Αν μιλαμε και για την αποσταση που υπαρχει μεταξυ σας δεν ειναι τελειως παραλογο το να μην θελει σχεση..Αληθεια τι δουλεια κανει?Ειστε πολυ μικροι και οι 2 παντως για να κανετε εκπτωσεις σε αυτα που ζητατε

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164