Κωνστανίνος: “Γνώρισα μια πολύ όμορφη κοπέλα 23 χρονών. Εγώ σήμερα είμαι 68 χρονών”.

Τον Αύγουστο του 2014 γνώρισα μια πολύ όμορφη κοπέλα 23 χρονών. Εγώ σήμερα είμαι 68 χρονών. Κάναμε μια πολύ όμορφη σχέση και στις αρχές του 2016 ήρθε το πρώτο μας παιδί. Ένα πολύ όμορφο και έξυπνο μωρό.

Εντός του 2017, θα παντρευτούμε. Με αγάπησε πάρα πολύ. Άργησα να καταλάβω ότι πραγματικά με αγαπάει, το κατάλαβα όταν κάναμε το πρώτο μας παιδί. Τώρα είμαστε πάντα μαζί, την αγαπάω πολύ, ανταποκρίνομαι σε όλα, είμαστε το καλύτερο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο.

Αυτή βλέπει μόνο εμένα και εγώ μόνο αυτή. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, πρόβλημα έχουν οι τριγύρω μας που μας βλέπουν να είμαστε μαζί. Αυτό δεν μας στεναχωρεί καθόλου και προχωράμε μπροστά.

Τέτοια αγάπη δεν έχω δώσει ούτε έχω πάρει από κανέναν άνθρωπο στον πλανήτη. Μου αρέσει και την αγαπάω πολύ.

Κωνσταντίνος


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εισαι σίγουρος οτι δεν έισαι εκατομμυριούχος?

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΞΗ ???
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΜΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟς ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ”ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΕ” ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΜΦΙΒʼΛΛΩ, ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!

  3. Αν υπολόγισα σωστά, η διαφορά σας είναι κάτι παραπάνω από 40 χρόνια (κάπου 43). Αν οι δυο σας καταφέρνετε να διαχειριστείτε τη σχέση σας ανεξάρτητα από τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις του κύκλου σας, αυτό είναι θετικό και μπράβο σας. Ενδεχομένως η σύντροφός σας είναι ένα ώριμο άτομο και εσείς ένας δραστήριος άνθρωπος με νεανική διάθεση, ώστε να καταφέρνετε να εξισορροπείτε την ηλικιακή διαφορά σας.

    Αρχικά με προβλημάτισε αυτό που γράψατε στην αρχή: καταλάβατε πως η σύντροφός σας σας αγαπά, όταν αποκτήσατε παιδί. Υπήρχε κάτι νωρίτερα, που σας έκανε να αμφιβάλλετε; Πιστέψατε πχ ότι η κοπέλα αυτή ήταν μαζί σας από συμφέρον, είχατε ενδείξεις για κάτι τέτοιο; Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που δεν παντρευτήκατε νωρίτερα, παρά μόνον όταν εσείς νιώσατε υποχρέωση απέναντι στο παιδί σας; Αν πραγματικά δεν σας προβληματίζει κάτι, τότε γιατί γράψατε την ιστορία σας εδώ; Χρειάζεστε κάποια επιβεβαίωση για το αν πράττετε το σωστό;

    Με τα ερωτήματά μου δεν θέλω να σας δημιουργήσω μεγαλύτερες αμφιβολίες, απλώς προσπαθώ να κατανοήσω ορισμένες πτυχές της σχέσης σας. Αν εσείς πιστεύετε ότι αυτή στηρίζεται σε γερά θεμέλια, τότε μπράβο σας και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον. Απλώς σκεφτείτε και οι δυο σας και συζητήστε σοβαρά για το μέλλον. Η σύντροφός σας είναι πολύ νέα ακόμη. Σε λίγα χρόνια θα μπορείτε να την ακολουθείτε και να έχετε μια ομαλή κοινή ζωή; Ή ότι δεν θα σας ζητήσει πίσω τα χρόνια που “έχασε” δίπλα σε έναν πολύ μεγαλύτερο σύντροφο; Ή ότι εσείς δεν θα νιώθετε παραμελημένος από εκείνη, όταν θα θέλει να βγει, να περάσει καλά με τις παρέες της κι εσείς δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε; Είστε σε διαφορετική φάση ζωής και αυτό ίσως θα πρέπει να προσέξετε. Αν το διαχειριστείτε καλά, τότε δεν έχετε λόγους να φοβάστε τίποτα από δω και στο εξής. Να είστε καλά και να χαίρεστε το παιδάκι σας!

  4. Σκοτιστήκαμε. δεν πιστεύετε λέξη απο όσα γράφετε. Θέλετε μόνο να διαβάσετε αντιδράσεις της σικέ ιστορίας σας.

  5. Σίγουρα δεν έχεις κάποιο εργοστάσιο η πολλά χρήματα? Τότε σίγουρα έχετε κάποιος από τους δύο σας θέματα!!!

  6. Τρολιά!!!!!!!!!!!

  7. Όσο αυτά που γραφεις ισχυουν, αλλό τόσο και εγώ είμαι αστροναύτης της ΝΑSA !!!!

  8. Ε και ?

  9. Αν -λέω αν- η ιστορία είναι αληθινή, τότε κλίνω προς αυτά που λέει η Eleni και μάλιστα θα σταθώ στο ερώτημα που θέτει (οι αμφιβολιες του για το αν πραγματικά τον αγαπάει η κοπέλα). Για να αμφιβάλλει, μάλλον κάποια ένδειξη θα υπήρξε. Το γεγονός ότι γράφει εδώ σημαίνει πως κάτι μέσα του τον κάνει να αμφιβάλλει. Κι αν όντως έχουν παιδί μαζί, ας έχει υπόψη του πως με τον ερχομό του παιδιού η κυρία ισχυροποίησε τη θέση της δίπλα του, καθώς τώρα πια θα έχει επίσημη και ακλόνητη δικαιολογία, για να του τρώει λεφτά. Αν είναι αλήθεια όσα γράφει, ας το ψάξει λίγο παραπάνω.

  10. Αληθινή αγάπη; μπορεί ναι! Αλλά ποιός είπε ότι όταν δυο άνθρωποι κάνουν παιδί σημαίνει ότι αγαπιούνται; Εαν ήταν έτσι θα υπήρχαν μόνο γάμοι, ούτε ένα διαζύγιο. Εκτός κι αν κάτι άλλο συνέβη εκείνη την περίοδο και καταλάβατε ότι πραγματικά σας αγαπάει.

  11. Δεν είναι λίγο παρίεργο για έναν 68χρονο να γράφει την ιστορία του στο ίντερνετ και μάλιστα σε site που απευθύνεται πιο πολύ σε γυναίκες;;;

  12. Αγαπητό tlife…λυπησου μας!!!!

  13. Το τρολάρισμα είναι τέχνη δεν το κάνουν έτσι άγαρμπα.

  14. εισαι ο βουτσας;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164