Γιώτα: “Είμαι με έναν άνθρωπο που με αγαπάει και περνάω όμορφα μαζί του. Γύρισε ο πρώην.”

Γεια σας κορίτσια,
ήρθα κι εγώ να σας πω την ιστορία μου, η οποία μπορεί για τους περισσότερους να φανεί κάτι ανούσιο. Δεν θα το παρεξηγήσω γιατί κι εγώ η ίδια δεν έχω ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά μου.

Πριν δύο χρόνια χώρισα από μια πολύ έντονη σχέση που είχα. Ο πρώτος έρωτας και για τους δυο μας. Πολλές φορές όμως αυτές οι σχέσεις καταλήγουν σε χωρισμό. Έφυγε από το χωριό που μένω λόγω δουλειάς και κάπως έτσι κατάφερα να τον ξεχάσω και να προχωρήσω τη ζωή μου.

Είμαι με έναν άνθρωπο που με αγαπάει πολύ και περνάω πολύ όμορφα μαζί του. Γύρισε ο πρώην. Εντάξει, μου ήταν κάπως δύσκολο τον πρώτο καιρό αλλά είπα να το πάρω απόφαση. Περασμένα ξεχασμένα.

Να όμως που νιώθω ότι με θέλει πάλι, μπορεί να είναι και στο μυαλό μου όλα αυτά δεν ξέρω, αλλά πόσα πια να φαντάζομαι; Like στο Facebook (που δεν έκανε ποτέ), οι φίλοι του με κοιτάνε περίεργα, όταν τον πετυχαίνω στο δρόμο κοιταζόμαστε πολύ έντονα δεν παίρνει τα μάτια ο ένας απ’ τον άλλον μέχρι να τον προσπεράσουμε, τηλεφωνήματα με απόκρυψη στις 3 το βράδυ…

Δεν ξέρω τι γίνεται και ξέρω ότι είναι λάθος να κάτσω να τα σκεφτώ όλα αυτά, άλλωστε ούτε έχω σκοπό να χωρίσω και σε καμία περίπτωση να απατήσω! Ξέρω ότι θα μου πείτε “εε, τότε αφού δεν έχεις σκοπό να χωρίσεις τότε τι σε νοιάζει αν σε θέλει;”

Πράγματι τι με νοιάζει… Αλλά είναι αυτή η γυναικεία χαζομάρα που έχεις τόσο ανάγκη το ενδιαφέρον του άλλου. Ξέρω ότι με αγαπάει όπως φυσικά τον αγαπάω και εγώ έπειτα από αυτά που ζήσαμε, η αγάπη δεν φεύγει ποτέ. Αλλά εννοείται ότι δεν αρκεί μόνο η αγάπη χρειάζεται και η έλξη και ο πόθος.

Γιώτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτά τα τηλέφωνα 3 το βράδυ δεν μου αρέσουν…χαλάστρα θέλει να σου κάνει ο πρώην και τιποτα άλλο. Μη τσιμπάς.

  2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΩΤΑ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ..ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ.ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ..ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ..ΓΙΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ..

  3. Τα τηλεφωνήματα μπορεί να σου τα κάνει για χαλάστρα, όπως εύστοχα είπε ο/η “Δ.” Οι φίλοι του μπορεί να σε κοιτούν περίεργα επειδή αυτός μπορεί να τους είπε τι κάνεις στο κρεβάτι ή ότι δείχνεις να “τον γουστάρεις.” Στο δρόμο σε κοιτά επίμονα για να δει αν τσιμπάς. Τα like σου τα βάζει για να σου τραβήξει την προσοχή, ξέροντας ότι θ’ αρχίσεις να κάνεις ολόκληρη ανάλυση συμεπριφοράς πίσω από αυτό. Μην πιστεύεις σε τέτοια διφορούμενα σημάδια και μη σε βάζει να μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για τη νυν σου σχέση άδικα. Στο κάτω-κάτω, αν ήθελε να σε διεκδικήσει, ας το έκανε ευθέως και όχι τεστάροντας τα νερά και βάζοντας εσένα να το αναλύεις και να το ψάχνεις. ʼκουσέ με που σου λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις μια σχέση που σε σέβεται και σ’ εκτιμά και μόνο που σ’ έχει! Αν αφήσεις τέτοιον άνθρωπο από βλακεία σου να φύγει, δεν ξαναγυρίζουν (σε αντίθεση με επιβεβαιωμένους douchebags σαν τον πρώην σου) και θα μετανιώνεις αργότερα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164