Ζωή: “Η φίλη μου, εδώ και μερικούς μήνες, έχει ξεκινήσει μια εξωσυζυγική σχέση”

Καλησπέρα σας!
Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας…

Μένω στην επαρχία, σε ένα μέρος όπου δεν έχω και πολλές επιλογές. Έχω, λοιπόν, δύο φίλες όλες κι όλες. Η μία είναι παντρεμένη, όπως κι εγώ. Κάνουμε πολύ παρέα και οικογενειακώς, που σημαίνει ότι έχω και πολύ καλές σχέσεις με το σύζυγό της.

Η φίλη μου, εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει μια εξωσυζυγική σχέση με κάποιον που μένει σε διπλανή πόλη. Και είναι κάτι που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι από εκείνα τα “μυστικά” που θα προτιμούσα να μην ξέρω.

Με ενοχλεί πάρα πολύ. Ο άντρας της είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, πολύ συμπαθητικός και γλυκός, της φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και αυτό που του κάνει δεν μου αρέσει καθόλου. Συν του ότι κάθε φορά που τον συναντώ νιώθω πραγματικά πολύ άσχημα, γιατί είναι κι αυτός φίλος μου και νιώθω ότι δεν είμαι εντάξει απέναντί του.

Δεν ξέρω καθόλου πως να το χειριστώ. Της μίλησα, προσπάθησα να την πείσω να ξεμπερδεύει με αυτήν την ιστορία, αλλά δεν ακούει. Από την άλλη, δεν σκέφτεται ούτε το διαζύγιο.

Προσπαθώ να απομακρυνθώ σιγά σιγά, αλλά όπως καταλαβαίνετε, στην επαρχία, δεν είναι και τόσο εύκολο. Αλλά δεν θέλω και να “συμμετέχω” με τον τρόπο μου σε αυτήν την κοροϊδία.

Τι θα με συμβουλεύατε;

Ευχαριστώ πολύ,
Ζωή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να μην ασχολείσαι. Και σε καμία περίπτωση μη του το πείς.

  2. Η φίλη σου είναι δική σου επιλογή και αυτό σημαίνει ότι θα έχει τις προϋποθέσεις για να την κάνεις φίλη σου. Αυτό ισχύει μόνο αν την θεωρείς πραγματική σου φίλη. Εσύ ότι ήταν να κάνεις το έχεις κάνει. Της μίλησες και δεν θέλει να σε ακούσει. Αν φάει τα μούτρα της να είσαι δίπλα της και να της συμπαρασταθεις. Αυτό σημαίνει πραγματικη φιλία. Όσον αφορά τον αντρα της δεν καταλαβαινω γιατι νιωθεις ασχημα. Αυτο ειναι θεμα της φιλης σου η οποια σου εμπιστευτηκε το μυστικο της. Μην ανακατευτεις σε καμμία περιπτωση περίπτωση. στο ζευγαρι. Ελπιζω να αξιζεις την φιλια της “φιλης” σου. Φυσικα αυτο θα φανει στο μελλον.

  3. Όταν ένας άνθρωπος βάζει την υποκρισία (και το συμφέρον) πάνω από την εμπιστοσύνη, το κάνει σε όλους. Αργά ή γρήγορα θα φερθεί και σε σένα ανάλογα. Μια καλή λύση είναι να ξεκόψεις τελείως.

  4. Eσυ που ξερεις τι συμβαινει αναμεσα στο ζευγαρι? Μπορει η συμπεριφορα της φιλης σου να επηρεαζεται και απο το συζυγο της. Δεν εχεις δικαιωμα να την κατακρινεις ουτε να ανακατευεσαι στη ζωη της παιζοντας το ρολο του εισαγγελεα. Τωρα αν αυτο που κανει το βλεπεις ως τοσο ανηθικο δεν εχεις παρα να της το πεις και να αποφευγεις να τη βλεπεις μαζι με τον αντρα της. Ομως θα σου πω κατι. Αγαπα το φιλο σου με τα ελαττωματα του λεει μια παροιμια.

  5. Μην ανακατεύεσαι. Μπορεί να το γνωρίζει αυτός…και να συναινεί…Δεν σου πέφτει λόγος εσένα.Δεν θα προσθέσεις κάτι στον εαυτό σου ή στην ιστορία αν μιλήσεις. Ενδεχεται να βρείς και το μπελά σου.

  6. Μην ανησυχείς. Θα το μάθει ο άντρας της. Ο κερατας εστω και τελευταίος,παντα το μαθαίνει. Δεν χρειάζεται να το μάθει απο ‘σενα.

  7. Εμένα γιατί μου φαίνεται οτι γουστάρεις τον άντρα της φίλης σου αλλά δεν το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου;;;;

  8. Να του πεις την αλήθεια για τη φιλη σου.Μην τις ακούς.Αν είσαι αληθινή φιλη οτι κι αν λέει η φιλη σου εσύ θα πρεπει να του το πεις του άντρα της ακόμα κι αν πληγωθεί εφόσων είστε φιλοι.Μια αληθινή φιλια δεν βασίζεται στο ψέμα αλλά στην ειλικρίνεια και στην αλήθεια

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164