Ανθή: “Εμένα δεν με θέλει κανείς…”

Γεια σας.
Με λένε Ανθή και πηγαίνω γυμνάσιο.

Όλες μου οι φίλες έχουν κάνει κάτι με κάποιο αγόρι, αλλά εμένα δεν με θέλει κανείς.

Ξέρω ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι, αλλά συχνά με οδηγεί στο να αισθάνομαι ανασφάλεια με την εμφάνιση και την προσωπικότητά μου.

Τι να κάνω;

Ανθή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ʼνθη μου είσαι πολύ μικρούλα για να κάνεις κάτι με κάποιο αγόρι. Ζήσε την ηλικία σου όπως πρέπει χωρίς έννοιες για τα αγόρια. Είσαι διαφορετική από τις φίλες σου που σπαταλούν την εφηβεία τους με όλα αυτά. Είσαι μια πριγκίπισσα κορίτσι μου και σοβαρό κορίτσι γι αυτό δεν σε πλησιάζουν. Έτσι να παραμείνεις και θα δεις ότι όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα σε πλησιάσει ο καλύτερος. Επικεντρωσου στα μαθήματα σου στις αθώες βόλτες με τις φίλες σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

  2. Είσαι πολύ μικρή για να σκέφτεσαι ότι δεν σε θέλει κανείς, μη δίνεις σημασία στο τι κάνουν οι φίλες σου, σε λίγα χρόνια θα σκέφτεσαι τα εφηβικά σου χρόνια και θα γελάς. Ο άνθρωπος αλλάζει εξωτερικά και εσωτερικά χρόνο με το χρόνο. Επικεντρώσου σε ότι σε κάνει χαρούμενη. Το θέμα είναι να αρέσουμε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164