NEO ΔΕΛΤΑ Advance συν2άζω

Για πρώτη φορά το βρεφικό επιδόρπιο γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ Advance και η κρέμα φρούτων σε χωριστά κύπελλα.

Η ΔΕΛΤΑ, αξιοποιώντας την επιστημονική γνώση και την πολυετή πείρα της στην παιδική διατροφή, παρουσιάζει μία ακόμα καινοτομία, τη σειρά προϊόντων γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ Advance συν2άζω.

Η νέα σειρά, προσφέρει το βρεφικό επιδόρπιο γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ Advance και την κρέμα φρούτων, για πρώτη φορά σε χωριστά κύπελλα.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνονται νέα ερεθίσματα στα μικρά παιδιά, με νέες γεύσεις και υφές στο στόμα τους, εμπλουτίζοντας εύκολα, θρεπτικά και υγιεινά το καθημερινό τους διαιτολόγιο.

Σε τρεις θρεπτικούς και πολύ γευστικούς συνδυασμούς:

– Λευκό ΔΕΛΤΑ Advance και κρέμα Αχλάδι – Ρυζάλευρο
– Λευκό ΔΕΛΤΑ Advance και κρέμα Μήλο – Χαμομήλι
– Λευκό ΔΕΛΤΑ Advance και κρέμα Μήλο – Καρότο

Τα βασικά κριτήρια με τα οποία επελέγησαν να συνδυαστούν το μήλο, το αχλάδι, το ρυζάλευρο, το καρότο και το χαμομήλι με το λευκό ΔΕΛΤΑ Advance, εκτός από την υψηλή διατροφική τους αξία, είναι η ευπεπτότητα, το χαμηλό αλλεργιογόνο δυναμικό, η υφή, αλλά και η γεύση. Έτσι λοιπόν:

– Το μήλο και το αχλάδι είναι φρούτα εύπεπτα που συνεισφέρουν σε ενέργεια από άμεσα αφομοιώσιμους υδατάνθρακες. Περιέχουν διαιτητικές ίνες και βιταμίνες του συμπλέγματος B και βιταμίνη C.

– Το ρυζάλευρο, ως δημητριακό, προσφέρει ενέργεια από άμυλο και σάκχαρα και μικρή ποσότητα πρωτεΐνης. Συνεισφέρει σε διαιτητικές ίνες, που έχουν σχετισθεί με την καλή λειτουργία του εντέρου και συνδυαζόμενο με το γάλα, βελτιώνει τη συνολική βιολογική αξία των πρωτεϊνών.

– Το καρότο συνεισφέρει σε φυτικές ίνες, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες, ιδιαίτερα σε προβιταμίνη-Α, μια σημαντική αντιοξειδωτική και προστατευτική για την όραση προβιταμίνη.

– Το χαμομήλι, είναι βότανο που η κατανάλωσή του έχει συσχετιστεί θετικά με ήπιες καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η νέα, πρωτοποριακή συσκευασία, μας προσφέρει επιπλέον εναλλακτικές. Μπορούμε, για παράδειγμα, να αναμίξουμε όση από την κρέμα φρούτων θέλουμε με το γιαούρτι ή ακόμα να δώσουμε στο παιδί μας το λευκό γιαούρτι στην αρχή και να το επιβραβεύσουμε στο τέλος δίνοντάς του τον απίστευτα γευστικό συνδυασμό κρέμας φρούτων.

Με τέτοια εφόδια, δίνεται η δυνατότητα στα μικρά παιδιά να εκπαιδευτούν σε νέες γεύσεις, ανανεώνοντας, παράλληλα, το ενδιαφέρον τους με κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερα θρεπτικό.

NEO ΔΕΛΤΑ Advance συν2άζω.

Μια ακόμη σοφή επιλογή για τα παιδιά

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164