Η φυσική μυρωδιά κάποιων ανθρώπων τείνει να είναι πιο ωραία σε σχέση με κάποιους άλλους. Και αυτό αγαπητή μου αναγνώστρια δεν έχει να κάνει μόνο με την καθαριότητα, τους κανόνες υγιεινής, τα αρώματα και τα αποσμητικά. Σύμφωνα με έρευνα που εκπόνησε η ομάδα του δόκτωρος Ian Stephen από το Πανεπιστήμιο Macquarie του Σίδνεϊ, κατηγορίες ανθρώπων που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, τείνουν να μυρίζουν καλύτερα από όσους δεν περιλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους αυτή την κατηγορία τροφών. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτές οι τροφές “καθαρίζουν” τον οργανισμό από τοξίνες και κατάλοιπα άλλων τροφών, ενώ αρωματίζουν φυσικά το ανθρώπινο σώμα από μέσα προς τα έξω. Αντίθετα, άτομα που καταναλώνουν περισσότερους υδατάνθρακες από το επιτρεπτό και λιγότερη πρωτεΐνη, εμφάνιζαν βαριά, απωθητική μυρωδιά και κάποια πρώιμα, προβλήματα υγείας (αυξημένη αρτηριακή πίεση, προδιάθεση για σάκχαρο ή και υψηλές τιμές σακχάρου, οδοντικά προβλήματα, κ.λπ).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ