And The Winner Is...
...το παγωτό! Έχει μεγαλύτερη ποσότητα ασβεστίου, με μικρότερο ποσό ζάχαρης. Κάθε μερίδα frozen yogurt δίνει 20γρ. υδατάνθρακα με 5γρ. ζάχαρα και 1,5% λιπαρά. Aν όμως σκεφτείς πως μια μερίδα κλασικό γιαούρτι περιέχει 12γρ. υδατάνθρακα, τότε φαίνεται πως το frozen yogurt περιέχει "κρυμμένη ζάχαρη" (η οποία και του δίνει τα 20γρ. υδατανθράκων), κάτι που μένει στον οργανισμό και μετατρέπεται σε λίπος. Τέλος, σημείωσε πως τα χαμηλά λιπαρά του Frozen δεν επιτρέπουν την αφομοίωση του ασβεστίου...
Smart Tip: To παγωτό πρέπει να είναι απλό και να μην αναφέρεται ως παγωμένο γλύκισμα με σιρόπι