1st Garden Workshop από τη Βοsch! Πρακτικές συμβουλές για ερασιτέχνες κηπουρούς

Κάθε πότε πρέπει να κουρεύουμε το γκαζόν; Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για κλάδεμα; Tι κάνουμε με τα ξερά φύλλα; Tι πρέπει να ξέρουμε για το πότισμα; Γι’ αυτά και για άλλα πολλά μίλησε ο γεωπόνος και γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο (ΣΚΑΪ – Κηπουρέματα), Ανδρέας Μπαρμπούτσης, ως προσκεκλημένος της Bosch στο πρώτο Workshop κήπου απευθυνόμενο αποκλειστικά σε γυναίκες.


Στο εν λόγω Workshop που πραγματοποιήθηκε στις εξωτερικές εγκαταστάσεις της Bosch, συμμετείχαν γυναίκες bloggers με ελάχιστη έως και μηδαμινή επαφή με την κηπουρική. Oι bloggers παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις χρηστικές συμβουλές του κυρίου Μπαρμπούτση, υπέβαλαν ερωτήσεις, ενώ πέρασαν οικιοθελώς και στο πρακτικό μέρος της εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία μπαταρίας για τη φροντίδα κήπου της Bosch.

Ξεκινώντας από το χλοοκοπτικό μπαταρίας κούρεψαν το γκαζόν, στη συνέχεια πέρασαν στη μεσηνέζα μπαταρίας για να κόψουν τα αγριόχορτα, στο θαμνοκόπτη και το ψαλίδι θάμνων μπαταρίας για την διαμόρφωση των φυτών του φράχτη, στον φυσητήρα φύλλων για το συγύρισμα του κήπου , ενώ δεν παρέλειψαν να κόψουν και κλαδιά δέντρων με το αλυσοπρίονο μπαταρίας, διαπιστώνοντας στη πράξη πόσο ελαφρύ και ευκολόχρηστο είναι.

Όπως ειπώθηκε από τις bloggers τα εργαλεία κήπου είναι κατά γενική ομολογία παρεξηγημένα από το γυναικείο κοινό. Συγκεκριμένα θεωρούνται βαριά, δύσκολα στα χρήση και γενικότερα κομμένα και ραμμένα για άνδρες που ασχολούνται είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με τον κήπο. Ωστόσο μετά το πέρας του Workshop, οι bloggers διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι η κηπουρική αποτελεί για το γυναικείο φύλο μια άκρως δημιουργική, ευχάριστη και πάνω από όλα εύκολη ενασχόληση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164