Βήμα 4ο
Ξαναζύμωσε τη ζύμη που περισσεύει, άνοιξέ την σε νέο φύλλο και συνέχισε να κόβεις στολίδια μέχρι να τελειώσει η ζύμη. Όταν έχεις απλώσει όλα σου τα στολίδια σε λαμαρίνα (μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη) κάνε προσεκτικά στο πάνω μέρος τους μια τρύπα από όπου να μπορεί να περάσει σπάγγος ή κορδέλα, είτε με μια οδοντογλυφίδα είτε με ένα ψιλό καλαμάκι (όπως αυτά που έχουν οι παιδικοί χυμοί). Άφησε τα στολίδια σου να ξεραθούν στον αέρα, στο μπαλκόνι ή στον κήπο (αρκεί να μη βρέχει)ή αν έχει πολλή υγρασία βάλε τα στο φούρνο στο πολύ χαμηλό (80-90 βαθμούς), σε λειτουργία αέρα, να ξεραθούν για περίπου 2 με 3 ώρες.