Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πρεμιέρα, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα της! [pics]

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες, στο θέατρο Τζένη Καρέζη η παράσταση “Ο δρόμος περνά από μέσα” και η Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης του Ιάκωβου Καμπανέλλη που σκηνοθετεί ο Κώστας Καζάκος.

Η Ηλιάνα απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν πέθανε ο πατέρας της Βασίλη Μαυρομάτης, ηθοποιός και εκφωνητής! Δες φωτογραφίες από την Ηλιάνα στην πρεμιέρα

Λίγα λόγια για την παράσταση
Σ’ένα νεο κλασικό αρχοντικό που καταρρέει ζει ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός και η αφοσιωμένη οικονόμος του. Εκεί καταφθάνει εξ Ευρώπης και ο τεχνοκράτης ανεψιός και κληρονόμος. Ξαφνικά εισβάλλει ένας πολυμήχανος λαϊκός επιχειρηματίας μαζί με την όμορφη γυναίκα του, προάγγελοι μιας αναπότρεπτης κατεδάφισης.
​Με «κράχτη» τις πραγματικές αντίκες και την ιστορία του σπιτιού, θα πουλάνε πλαστογραφημένα έπιπλα πατιναρισμένα με ψεύτικες ιστορίες που μαγεύουν πάντα τους καινούργιους νεόπλουτους.
Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και αποδίδει. Ο σκόρος όμως κατατρώει τις αντίκες… Το τραγούδι της φθοράς κυριαρχεί παντού.
Η άγνοια της Ιστορίας αποτελεί «ύβριν». Η καταιγίδα έρχεται και θα ανατρέψει τα πάντα.
Μέσα στη μαγεία του ωραίου αυτού ερειπίου, συγκρούεται το παρελθόν με το αδίστακτο παρόν, μέσα από Πάθη, Μίση, Έρωτες, Θυσίες, Ηρωισμούς και Προδοσίες.
Ο Καμπανέλλης, ως λογοτέχνης, είναι μάστορας των ανατροπών. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» τελειώνει αριστουργηματικά, με τρόπο ιδιοφυή και αποκαλυπτικό, που οδηγεί στη συνειδητοποίηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164