Η Lucy Hale βάζει στα σπυράκια της κάτι που υπάρχει στην κατάψυξη!

Το έχουμε ξαναπεί: το γεγονός ότι είναι διάσημοι δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν άνθρωποι. Με όλες τις αδυναμίες τους και όλα τα beauty προβλήματα (γιατί είμαστε η beauty στήλη και σ’αυτό κάνουμε focus) που μπορεί να έχουν. Και αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα που ανήκει στην “beauty προβλήματα” κατηγορία: τα σπυράκια.

Σύμφωνα με την Lucy Hale η απάντηση κρύβεται στην κατάψυξή σου, όπως είπε σε συνέντευξή της στο Ε! News. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του “Pretty Little Liars” είπε πως το beauty routine της περιλαμβάνει το λεγόμενο double cleansing και και βιταμινή C που φωτίζει το πρόσωπο και βοηθά στις ανομοιοχρωμίες που προκαλεί η ακμή και τα σημάδια αυτής.

Τι γίνεται, όμως, όταν βγάζει σπυράκια και δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και τελικά το σπάει; Τότε το μυστικό, όπως αποκάλυψε, βρίσκεται στην κατάψυξη. Μετά από αυτό βάζει τοπικά ένα παγάκι για αρκετή ώρα το οποίο βοηθά λόγω θερμοκρασία να ξεπρηστεί η περιοχή και επιπλέον ενυδατώνει και άρα το σπυράκι “θεραπεύεται” γρηγορότερα.

Άγνωστες λέξεις από αυτό το θέμα; Αν δεν ξέρεις τι είναι το double cleansing διάβασε τα πάντα εδώ! Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις αλλά πιο σημαντικό είναι να το κάνεις!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164