Λαχταριστά ζυμαρικά με κρεμώδη υφή και γήινη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 50 gr φετουτσίνι
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 1/2 φλ. ωμός πασατέμπος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- χυμός από ένα λεμόνι
- 1/2 κ. γλυκού κύμινο
- αλάτι, πιπέρι
- μπούκοβο
- φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε καλά τα φετουτσίνι και άφησέ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίξε στο μπλέντερ τα αβοκάντο με το ζωμό κοτόπουλου, τον πασατέμπο, το χυμό λεμονιού και το κύμινο και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν λείο μείγμα.
- Αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα και ριξ’ τη πάνω από τα φετουτσίνι, ανακατεύοντας καλά τα υλικά.
- Σέρβιρε με έξτρα πασατέμπο, μπούκοβο και φρέσκο βασιλικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ