Λαχταριστή κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά και ζυμαρικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- αλάτι, πιπέρι
- 2 καρότα σε φέτες
- 2 κλωνάρια σέλερι σε φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 3/4 κ. γλυκού θυμάρι ξερό
- 2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 2 κύβοι κοτόπουλου
- 4 φλ. βρασμένα ζυμαρικά της επιλογής σου
- 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και αλατοπιπέρωσε καλά το κοτόπουλο.
- Τηγάνισε τα φιλέτα για τέσσερα λεπτά την κάθε πλευρά και αφαίρεσέ τα από την κατσαρόλα.
- Ρίξε στο σκεύος τα καρότα, το σέλερι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρισέ τα για περίπου τρία λεπτά.
- Πρόσθεσε το θυμάρι και αλατοπίπερο, χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε το σοτάρισμα για άλλα πέντε λεπτά.
- Κόψε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους και ξαναρίξ’ το στην κατσαρόλα μαζί με το ζωμό, τους κύβους και δύο φλιτζάνια νερό.
- Μόλις ξεκινήσεις ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι και άφησε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
- Αφαίρεσε τη σούπα από τη φωτιά και πρόσθεσε τα ζυμαρικά.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστή με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ