Ένας σούπερ συνδυασμός τραγανών cookies και αφράτου brownie.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 202/ μερίδα
Συστατικά
- 1/2φλ. μαργαρίνη
- 3/4φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 2κ. σούπας καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1/2κ. γλυκού βανίλια
- 1φλ.+2κ. σούπας αλεύρι
- 1/2κ. γλυκού σόδα ψησίματος
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 1φλ. σταγόνες κουβερτούρας
- 530γρ. έτοιμο μείγμα για brownie
Τρόπος Μαγειρέματος
- Με ένα ηλεκτρικό μίξερ, ανακάτεψε το βούτυρο τα δύο είδη ζάχαρης.
- Πρόσθεσε τη βανίλια και τα αυγά.
- Πρόσθεσε το αλεύρι, τη σόδα ψησίματος και το αλάτι.
- Ανακάτεψε καλά τα υλικά μέχρι να ενωθούν.
- Ρίξε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακάτεψε με μια κουτάλα.
- Φύλαξέ το για λίγη ώρα στο ψυγείο.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για χρήση.
- Προετοίμασε το μείγμα για brownie σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε ένα τετράγωνο αντικολλητικό ταψί 22x22εκ. Ρίξε στον πάτο τη ζύμη για brownie και από πάνω τη ζύμη από τα μπισκότα που είχες στο ψυγείο.
- Ψήσε για 35-40 λεπτά.
- Κόψε σε 24 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ